Rautacisme

De ce tresaltă de bucurie mustăcioara popicarului șef, Gheorghe Șurubaru? Aflați ce surpriză de proporții i-a făcut “tăticuțul” Boc

Scris de 1,836

De ieri, mustăcioara „sitimenejerului” Șurubaru tresaltă de bucurie, întocmai ca un popic lovit duios de bilă. Așa cum popicul se bucură când pică lat ca să aducă puncte celui care l-a doborât, așa se veselește acum și “menejerul” orașului.

Dar de unde atâta exaltare și zguduire a sufletului de „sitimenejer”? Vă spunem noi. Tăticuțul Boc i-a dat bănuți lui Șurubaru să se mai joace și anul ăsta cu popicele, așa cum a făcut tot anul trecut. Vedeți ce înseamnă să fii cuminte și să îl asculți pe “tăticuțul” tău, să nu îi ieși din vorbă și să stai de-a dreapta lui la dezbaterea despre buget?   

În ședința de Consiliu Local de luni, 12 februarie, a fost votat bugetul local pe anul acesta. Pe lista promisiunilor primarului regăsim și faptul că dă bani pentru Campionatul Mondial de Popice, care va avea loc în 13-26 mai la Cluj-Napoca. Tocmai la punctul 15 din lista promisiunilor lui Boc găsim cadouașul pentru Șurubi. Iată ce spune magicul punct 15:

15. Sprijinirea organizării de activităţi sportive de anvergură în infrastructura sportivă de excelenţă care a adus Clujului titlul de „Oraș European al Sportului 2018” (FED Cup, Campionatul Mondial de Popice, Campionatul European de Tenis de Masă Cadeţi şi Juniori etc.).

Nu știm deocamdată cu câți bani l-a bucurat Boc pe Șurubi. Urmează să facă o hotărâre de Consiliu Local, ca să fie totul frumos, legal. Angajații Biroului Mass-Media nu au știut să ne spună câți bani valorează popicele la Cluj, dar vom insista până aflăm.

Dacă nu v-ați prins până acum, aflați că domnul Gheorghe Șurubaru este popicarul șef al orașului și este un fan înrăit al acestui sport. Anul trecut, nu a fost meci la care Șurubi să nu fie prezent, să nu se tragă în poză cu câștigătorii și să nu pună pe Facebook rezultatele, excepționale de altfel, ale echipei din Cluj și ale naționalei României.

Citiți ce scria Șurubaru, anul trecut, în 25 februarie, pe Facebook, după un meci de popice (greșelile gramaticale și de redactare le lăsăm pe seama analizei cititorilor):

“Frumoasa și moderna sala de popice din Baza de agrement Gheorgheni , începe sa își demonstreze utilitatea și in competiții oficiale , nu numai Pt. agrement .. așteptam cu încredere Campionatele mondiale de anul viitor , care se vor desfășura tot aici la Cluj , in luna mai ..”

Deci e clar că cel mai mare vis în calitate de „sitimenejer” a fost să aibă orașul și un Campionat Mondial de Popice. Adică cum? Numai Simona Halep să vină la Cluj? Numai cei mai buni baschetbaliști ai Europei? Da’ popicarii ce au? Ei de ce să nu se bucure de minunatul oraș de pe Someș? Iată că visul lui Gheorghe Șurubaru s-a împlinit. De acum, poate să își pună liniștit mustăcioara pe pernă în fiecare seară, să mulțumească Zeului Popicelor, dar mai ales lui tata Boc.

Acum că are bănuți pentru Campionatul Mondial de Popice, mai are un singur lucru de făcut: curățenia la bordură, un alt domeniu de amplă anvergură la care se dă mare specialist!

Trăiască popicele și curățenia la bordură! Dumnezeu să vă dea sănătate, domnule primar că ați făcut un om fericit! Doamne ajută!ULTIMA ORĂ

 • Acum 9 hours In vizor
  Însuși El, Excelența Sa, Emil Boc, în Marea Înțelepciunea Sa s-a gândit că e frumos să se apuce de modernizări și să pună la pământ statuia lui Iuliu Maniu, fix cu câteva zile înainte de comemorarea a 70 de ani de la moartea sa în închisoarea de la Sighet
 • Acum 10 hours PORTRET
  DACĂ ȘI NEA’ CEAȘCĂ TĂIA ACCESUL GRATUIT LA ÎNVĂȚĂMÂNT (care e înscris și acum în Constituție), mai ajungea Dîncu din Runcu Salvei să se joace de-a politicianul? Vicepreședintele PSD susține privatizarea învățământului preuniversitar
 • Acum 10 hours Din oras
  Cu lucrările nerecepționate, dar trecut ca reușită a măreței administrații ”Bociene”, Parcul Tineretului – Pădurea Clujenilor, intră în renovare
 • Acum 16 hours Din oras
  Viral pe Tik Tok: O cămilă paște-n Cluj
 • Acum 16 hours Din oras
  URMEAZĂ STAȚIA OSĂ METROUL, PRELUNGIREA LICITAȚIEI cu încă o lună
 • Acum 17 hours In vizor
  NOROI ARENA. Jucătorii Rapidului: ”Un teren jalnic. Aveam noroi până la genunchi”. ”U” Cluj, o remiză jalnică
 • Acum 18 hours FOTOGRAFILA
  ”Strâmtoratul” buget al Clujului își permite aruncarea banilor pe apa Someșului navigabil
 • Acum 1 day Editorial
  Prostoii visează la anticipate. Din 1991 aud cuvântul acesta, dar n-am participat decât la ”anticipăpate”. Care ar fi șansele?
 • Acum 1 day Din oras
  BRAVO, EMIL BOC, PARTIDUL COMUNIST ROMÂN ÎȚI MULȚUMEȘTE: Statuia lui Maniu, dată jos cu excavatorul. Finanţatorul statuii, academicianul Emil Borzo: ”Sunt şocat”
 • Acum 1 day Straineze
  SLUGA MOSKOVEI, Viktor Orban, preia retorica Rusiei: ”Dacă trimiți arme Ucrainei, (…) indiferent ce spui, ești în război”
 • Acum 2 days General
  10 ani cu Ziar de Cluj
 • Acum 2 days Politica
  Ciolacu anunță politica fiscală a PSD: Companiile mari să plătească la fel ca și micile companii un impozit de cel puțin 1% din cifra de afaceri. Impozitul pe dividende e prea mic față de Germania
 • Acum 2 days Din oras
  “Încă o mizerie marca prof. Ștefan Florian” – un neurochirurg din generatia noua il face praf pe “vedeta” Spitalului Transilvania, detinuta de Abu Arif Khaled. Florian, ratatul moral al medicinei clujene
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE