Rautacisme

De ce tace Emil Boc in cazul protejatului sau, Bogdan Buta, pradatorul sexual?

La nivel de PNL „mare”, adica la Bucuresti, exista o mare ingrijorare vizavi de influenta nefasta pe care o are scandalul pedofilului gay Bogdan Buta, legat total de numele mentorului sau Emil Boc, asupra scorului partidului. Se cauta solutii de contracarare a circului, dar este cumva prea tarziu.

Degringolada e si mai mare avand in vedere curentarea greuceanului spagar Iulian Dumitrescu de la Prahova, despre care se stia ca e bara-bara cu SRI- se pare ca SRI l-a lasat din mana si l-a predat DNA-ului.

Si Boc e omul sistemului securist, protejat maxim de „intemperii” pana la acest moment: daca serviciile vor decide sa il lase in brate si pe Emilutz?

Un om bine informat ce e sursa Ziar de Cluj de foarte multa vreme ne-a spus ca, daca procuroarea de caz si-ar face temeinic si liber treaba, ar gasi chestiuni importante care l-ar lega pe primarul Clujului de Buta si scandalul din jurul sau intr-un sens pe care nu ni-l putem inchipui.

Pai, atunci, sa ne contacteze aia care STIU si sa ni-l predea.

Deocamdata, noi sorcovom aceeasi intrebare: de ce taci, Emile, de ce taci?

Crezi ca se stinge vapaia?

Nici vorba, luni o reaprindem: avem noi dezvaluiri care arata cum ii ameninta Buta pe minori, prezentam dovada irefutabila ca au fost la el acasa si scoatem din palarie o marturie colaterala surpriza care arata ca…

Emile, p.s.-te ca vine trenu’! Tu l-ai facut, el te va ingropa!