Rautacisme

Croitorașul cel Viteaz: Baronul OSĂ al Cluj-Napoca a fost între protestarii de la Bruxelles, ”să le înțeleagă revendicările”. El care de un deceniu n-a mai dat o audiență clujenilor și care n-a fost niciodată la Pata Rât

Fiind vineri, zi de pupincurpresă de chitanțier (să-și facă imagine pe banii noștri), Baronul OSĂ de Cluj-Napoca s-a dat viteaz: a fost în mijlocul protestatarilor din Burxelles, ”să ia pulsul”. Să ”înțeleagă” ”exact revendicările fermierilor”.

Bă, nu ți-e rușine să te lauzi cu nimicuri de acest gen? Tu care nu mai primești în audiență clujeni de peste un deceniu, de când ți s-a urcat la cap că ai fost premier! Tu care nu ai pășit niciodată cu bocăncelul tău pe la Pata Rât, să iei și acolo pulsul, să simți mirosul, duhoarea, disperarea! Tu, care eviți orice critică și nu ești capabil să vii în fața unui jurnalist care nu e dispus să te pupe în cur! Tu care ai dat ordin Biroului Mass Media din propria-ți baronie să nu ne mai răspundă la nicio întrebare pe Legea 544 – contrar legii, dar tu te piși pe legi după cum ți-o dictează interesele de gașcă, tocmai tu, un laș, să te dai viteaz cu ce-ai făcut la Bruxelles, la sute de kilometri depărtare de casă, printre necunoscuți, unde nu riscai să fii luat la întrebări?

Vitejie de păstor de gâște!

Întotdeauna când se întâmplă un eveniment de o asemenea amploare, încerc să-mi fac propria imagine. Nu să fiu influențat de unii sau de alții. În consecință, m-am dus acolo în piață, între fermieri, între greviști, ca să prind pulsul și să înțeleg exact revendicările lor.” – s-a bătut cu pumnuțul în pieptuț Baronia Sa.

Zău? Ia hai și la noi în piață să stăm de vorbă, bărbătește. Nu pupincurește.