Editorial

De ce-și merită judecătorii și procurorii pensiile speciale? De slugi fără coloană vertebrală ce sunt.

Curtea de Apel Bucureşti a dispus vineri încetarea procesului penal împotriva celor doi directori de la compania Hexi Pharma, Flori Dinu şi Mihai Levi și a anulat condamnările la închisoare primite în prima instanță. Dosarul s-a judecat cu o ”celeritate” înfiorătoare, ca pentru o firmă sub acoperire de-a noii Securități, până s-a prescris. Nu se făcea să facă pârnaie ăia de-au furat ăn numele ”interesului statului român”, numai că au murit arși de vii niște ”sataniști”!

Cei doi fuseseră condamnaţi în primă instanţă la câte 3 ani de închisoare, decizia fiind una pe fond și nedefinitivă. Decizia de acum de a sista procesul vine după ce judecătorii de la Curtea de Apel din Capitală au constatat că faptele de care sunt acuzaţi cei doi directori Hexi Pharma de fapt s-au prescris. Să tot furi din țara aceasta și din cauza a ce hoțești să crape câteva zeci de copii, dă-i în mă-sa, să facă părinții alții!

Eu, dacă dau foc Curții de Apel București, mi se prescriu faptele? Nu, că România nu e un stat de drept, e stat de ”drepți! culcat! salt înainte! târâș, pe burtă, marș, băi, procurorule, judecătorule, că ți-am făcut legi să încasezi bani cât neam de neamul tău de adormit în bocancii Legii n-a vista!” – e un stat de batjocură.

Dosarul a fost prescris cu celeritate.

Dosarul 10 August, altă mizerie a statului mafiot român: unele ”presupuse” infracțiuni se prescriu anul acesta, iar altele în 2026. De altfel, șefii Jandarmeriei (slugoii), cei care au coordonat reprimarea protestului din 10 august 2018, au scăpat definitiv de orice răspundere penală prin decizia din martie 2021 a Tribunalului București, care a respins cererea DIICOT de redeschidere a dosarului. La fel și șefii lor politici ai vremii: Liviu Dragnea, fostul lider al PSD și conducătorul de facto al guvernului, fosta prim-ministru Viorica Dăncilă și ”intervalul oral” de la Interne, Carmen Dan și cei care au pus în practică ordinele. Justiția română a rămas să tragă la răspundere ”plevușca”, căci ”peștii cei mari”, cum se exprima acum 16 ani comisarul European Gunter Verheugen, au scăpat. Așa s-a întâmplat de altfel și în alte dosare de referință pentru România- mineriada, revoluția, Colectiv.

Intervenția brutală a jandarmilor a fost coordonată de cinci deșeuri cu față umană care au confundat mâna care îi hrănea ca fiind a lui Dragnea, nu a poporului pe care l-au reprimat cu brutalitate (mentalitate de slugi proaste moștenită de la Revoluție și Mineriade): maiorul Laurențiu Cazan, coloneii Sebastian Cucoș, Ionuș Cătălin Sindile și Cătălin Paraschiv și secretarul de stat în MAI Mihai Dan Chirică.

Între timp, deșeul cu față umană, colonelul de jandari Sebastian Cucoș, care a ăus în scenă mascarada din 10 august 2018, a ieșit la pensie specială la numia 45 de ani. În septembrie 2020, Sindile s-a pensionat și el – la vârsta de 42 de ani. Restul sunt în funcție. Cu toții încasează pensii și salarii din taxele și impozitele românilor pe care, conform declarațiilor lor de neterminați: „Categoric, dacă mâine ar fi 10 august, aș lua aceleași măsuri”…

Prin urmare, de ce-și merită judecătorii și procurorii pensiile speciale? De slugi fără coloană vertebrală ce sunt. Care execută ordinele, nu aplică Legea.

În rest, cei care se simt nedreptăţiţi de soluţia din Dosarul Hexi Pharma, Dosarul 10 august șamd, să zică mulţumesc că judecătorii nu le cer să plătească daunele aduse bunurilor statului cu dinţii şi spinările lor: zgârieturi pe bombeuri de bocanc de jandarm, pulane îndoite, scuturi opacizate de la sânge şamd. Au distrus ţinuta „ştok” a reprezentanţilor statului şi acum se dau victime? Au mânjit cu sângele or paturi de spital, au furat nosocomialele din inventarul spitalelor și s-au dat victime?

Să zică mulţumesc că nu li se impută gazul tras în piept în piaţă, ‘r-ar ai dreaq de drogaţi! Că nu li se impută folosirea fără drept a nosocomialelor statului, mama lor de sataniști!

Şi cei din Dosarul Revoluţiei şi din Dosarele Mineriadelor ţin să mulţumească pe această cale Justiţiei (de rahat) din România că nu li se impută cartuşele trase de către vajnicele instituţi militare şi de forţă ale Rămâniei cu ocazia evenimentelor şi însuşite (fără drept) în piept, burtă, cap, mâini şi picioare. Mulţumim că nu ne-aţi încadrat la hoţie, foloase necuvenite, chestii din acestea.