Editorial

De ce-și merită judecătorii și procurorii pensiile speciale? De slugi fără coloană vertebrală ce sunt.

Scris de 1538

Curtea de Apel Bucureşti a dispus vineri încetarea procesului penal împotriva celor doi directori de la compania Hexi Pharma, Flori Dinu şi Mihai Levi și a anulat condamnările la închisoare primite în prima instanță. Dosarul s-a judecat cu o ”celeritate” înfiorătoare, ca pentru o firmă sub acoperire de-a noii Securități, până s-a prescris. Nu se făcea să facă pârnaie ăia de-au furat ăn numele ”interesului statului român”, numai că au murit arși de vii niște ”sataniști”!

Cei doi fuseseră condamnaţi în primă instanţă la câte 3 ani de închisoare, decizia fiind una pe fond și nedefinitivă. Decizia de acum de a sista procesul vine după ce judecătorii de la Curtea de Apel din Capitală au constatat că faptele de care sunt acuzaţi cei doi directori Hexi Pharma de fapt s-au prescris. Să tot furi din țara aceasta și din cauza a ce hoțești să crape câteva zeci de copii, dă-i în mă-sa, să facă părinții alții!

Eu, dacă dau foc Curții de Apel București, mi se prescriu faptele? Nu, că România nu e un stat de drept, e stat de ”drepți! culcat! salt înainte! târâș, pe burtă, marș, băi, procurorule, judecătorule, că ți-am făcut legi să încasezi bani cât neam de neamul tău de adormit în bocancii Legii n-a vista!” – e un stat de batjocură.

Dosarul a fost prescris cu celeritate.

Dosarul 10 August, altă mizerie a statului mafiot român: unele ”presupuse” infracțiuni se prescriu anul acesta, iar altele în 2026. De altfel, șefii Jandarmeriei (slugoii), cei care au coordonat reprimarea protestului din 10 august 2018, au scăpat definitiv de orice răspundere penală prin decizia din martie 2021 a Tribunalului București, care a respins cererea DIICOT de redeschidere a dosarului. La fel și șefii lor politici ai vremii: Liviu Dragnea, fostul lider al PSD și conducătorul de facto al guvernului, fosta prim-ministru Viorica Dăncilă și ”intervalul oral” de la Interne, Carmen Dan și cei care au pus în practică ordinele. Justiția română a rămas să tragă la răspundere ”plevușca”, căci ”peștii cei mari”, cum se exprima acum 16 ani comisarul European Gunter Verheugen, au scăpat. Așa s-a întâmplat de altfel și în alte dosare de referință pentru România- mineriada, revoluția, Colectiv.

Intervenția brutală a jandarmilor a fost coordonată de cinci deșeuri cu față umană care au confundat mâna care îi hrănea ca fiind a lui Dragnea, nu a poporului pe care l-au reprimat cu brutalitate (mentalitate de slugi proaste moștenită de la Revoluție și Mineriade): maiorul Laurențiu Cazan, coloneii Sebastian Cucoș, Ionuș Cătălin Sindile și Cătălin Paraschiv și secretarul de stat în MAI Mihai Dan Chirică.

Între timp, deșeul cu față umană, colonelul de jandari Sebastian Cucoș, care a ăus în scenă mascarada din 10 august 2018, a ieșit la pensie specială la numia 45 de ani. În septembrie 2020, Sindile s-a pensionat și el – la vârsta de 42 de ani. Restul sunt în funcție. Cu toții încasează pensii și salarii din taxele și impozitele românilor pe care, conform declarațiilor lor de neterminați: “Categoric, dacă mâine ar fi 10 august, aș lua aceleași măsuri”…

Prin urmare, de ce-și merită judecătorii și procurorii pensiile speciale? De slugi fără coloană vertebrală ce sunt. Care execută ordinele, nu aplică Legea.

În rest, cei care se simt nedreptăţiţi de soluţia din Dosarul Hexi Pharma, Dosarul 10 august șamd, să zică mulţumesc că judecătorii nu le cer să plătească daunele aduse bunurilor statului cu dinţii şi spinările lor: zgârieturi pe bombeuri de bocanc de jandarm, pulane îndoite, scuturi opacizate de la sânge şamd. Au distrus ţinuta “ştok” a reprezentanţilor statului şi acum se dau victime? Au mânjit cu sângele or paturi de spital, au furat nosocomialele din inventarul spitalelor și s-au dat victime?

Să zică mulţumesc că nu li se impută gazul tras în piept în piaţă, ‘r-ar ai dreaq de drogaţi! Că nu li se impută folosirea fără drept a nosocomialelor statului, mama lor de sataniști!

Şi cei din Dosarul Revoluţiei şi din Dosarele Mineriadelor ţin să mulţumească pe această cale Justiţiei (de rahat) din România că nu li se impută cartuşele trase de către vajnicele instituţi militare şi de forţă ale Rămâniei cu ocazia evenimentelor şi însuşite (fără drept) în piept, burtă, cap, mâini şi picioare. Mulţumim că nu ne-aţi încadrat la hoţie, foloase necuvenite, chestii din acestea.ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours FOTOGRAFILA
  SĂ DĂM CU BANUL DE PĂMÂNT: Cât de frumoase sunt inutilele garnituri de cauciuc de la baza pomilor care au umplut orașul prin contract cu atribuire directă din banul public
 • Acum 2 hours Politica
  Comisia Europeană cere scăderi reale de pensii la magistrați și militari. Între timp, ministrul Apărării, se hărnicea să creeze o nouă categorie de pensionari speciali: civilii care lucrează în armată, poliție și servicii secrete se pot pensiona mult mai repede, la fel ca militarii
 • Acum 14 hours Justitie
  Elena Udrea a fost condamnată definitiv în dosarul Gala Bute
 • Acum 15 hours Politica
  Robert Cazanciuc, PSD: A crescut de 10 ori perioada interdicției de a mai obține permis auto pentru cei care se urcă băuți, drogați sau fără carnet la volan și ucid oameni pe șosele – proiect de lege votat în Senat
 • Acum 18 hours Eveniment
  Bărbat, prins în flagrant de către polițiști în timp ce transporta 16.000 de țigări de contrabandă
 • Acum 21 hours Politica
  Președintele ASF a explicat, în plin protest în Parlament: ”Euroins și City Insurance erau Muma Pădurii!”
 • Acum 21 hours Eveniment
  ANRE a amendat Hidroelectrica cu 400.000 de lei. Sancțiunea a fost aplicată inclusiv pentru neemiterea la timp a facturilor
 • Acum 21 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, Terapia Cluj: Traiasca banii negri din economia subterana, sursa inepuizabila de crestere economica! Inflatia se va domoli doar cand banii negri din economie se vor imputina. Adica nu prea curand.
 • Acum 23 hours Din oras
  După ȘAPTE ani de reabilitare a unui turn făcut într-un an undeva prin anii 1500, municipalitatea anunță că deschiderea oficială a Turnului Pompierilor va avea loc luni, de la ora 19.00. S-a trezit Boc de la ghiontul administrat ieri de Ziar de Cluj
 • Acum 23 hours Sport
  BASCHET CU RANGA. La meciul U-BT Cluj-Napoca-CSM Oradea, un jucător a sărit la bătaie cu o rangă. S-a ales cu dosar penal. Acum zice că ”regretă”
 • Acum 23 hours Politica
  Proiect prin care şi bărbaţii pot primi tichete cadou de ziua lor – 19 noiembrie. Gabriela Firea: “Egalitatea de şanse nu este doar despre drepturile femeilor”
 • Acum 1 day Politica
  AUR, filiala Maghiară din Transilvania şi-a ales un nou preşedinte. Apă la moara extremiștilor români: ”Să reprezinte în continuare aspiraţiile de autonomie teritorială ale maghiarilor din Transilvania”
 • Acum 1 day Politica
  Sindicaliștii din sport protestează luni împotriva ministrului Eduard Novak
Citește și...
Editorial

REPUBLICA PRESCRISĂ ROMÂNIA

E cea mai bună perioadă pentru bandiții României. La cum funcționează justiția în țara asta, […]

Editorial

TOCĂTOARELE DE BANI

Se toacă la bani publici în țara asta mai ceva decât carnea. Dacă facem puțină […]

Editorial

ZBOARĂ, IOHANNIS, ZBOARĂ!

Ce știm noi despre președintele Iohannis? Că e mare fan al mișcării, practicând niște sporturi […]

Recomandările redacției
TOP CITITE