Sex

De ce si cum parasesc femeile un barbat?

O femeie care-si paraseste barbatul este o femeie curajoasa care pleaca pentru o viata mai buna, ea preferand sa fie fericita singura decat nefericita in cuplu.

Femeile pun punct la o relatie la fel ca barbatii, delicat, odios, brutal, egoist sau cu lasitate. Delicat: privindu-l in ochi cand ii spune; nefacandu-l pe celalalt responsabil de acest esec. Odios: facandu-l pe celalalt responsabil de esec. Brutal: trimitandu-i o scrisoare, un e-mail, un SMS sau prin telefon. Egoist: facandu-se insuportabila, in asa fel incat celalalt sa fie dezgustat de relatie, vorbind cu altul. Cu lasitate: nemaidand nici un semn, folosind un prieten / prietena drept intermediar.

Cum traiesc femeile ruperea unei legaturi amoroase? O ruptura nu este traita in acelasi mod daca femeia este cea care paraseste sau daca ea este parasita, sau daca relatia se termina de comun acord. Ruperea unei legaturi amoroase ramane o suferinta care deschide, adesea, rani mai vechi si duce, uneori, chiar la o reducere a respectului de sine.

Daca femeia este parasita, amintirea fostului iubit se transforma in obsesie pentru ca, desi nu este nimic de inteles, ea vrea totusi sa inteleaga! Sa ajunga sa renunte la o relatie si sa o uite este greu pentru ca femeile au senzatia de a fi trecut pe langa dragostea care "ar fi putut fi" ideala. Femeile au tendinta sa creada, gresit, ca nu vor mai simti niciodata aceleasi sentimente si nu-si pot imagina ca un altul le asteapta deja.

Femeilor le ia mult timp sa decida intreruperea cu adevarat a unei relatii, dar o data ce decizia e luata este adesea definitiva.

Nu exista nici o modalitate de a retine o femeie care vrea sa plece, dar exista mijloace pentru a o recuceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *