In vizor

De ce nu era semnal la telefon in zona prabusirii avionului?

Mai toti cei implicati in salvarea supravietuitorilor accidentului din Apuseni s-au plans ca au fost multe momente in care nu au avut semnal la telefon si asta a ingreunat mult coordonarea operatiunii care s-a finalizat prea tarziu pentru Adrian Iovan si Aurelia Ion. Primarul comunei Belis spune ca e o problema pentru care face demersuri in fiecare an.

Localnicii din satele din zona in care a avut loc catastrofa se plang de multi ani ca nu au semnal la telefon. Nici la Vodafone, nici la Orange si nici la Cosmote. Exista doar zone izolate cu semnal, in rest toata lumea poate vorbi doar pe telefon fix.

“In fiecare an facem cereri de la primarie, solicitari sa vina si la noi, insa nu se rezolva nimic. Am trimis si la Orange si la Vodafone si la Cosmote. Inainte era macar Zapp care mai batea putin, dar acum nu mai este nimic. Pentru companiile de telefonie e o investitie care trebuie sa fie profitabila, or, in cazul nostru nu prea e cazul. O sa mai incercam, poate intamplarea asta va ajuta”, a explicat Viorel Crainic, primarul comunei Belis, in care se afla Poiana Horii, zona in care a avut loc accidentul aviatic.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *