In vizor

De ce nu a fost difuzata emisiunea Epic Show pe Prima TV

Dupa doua saptamani de promovare puternica pe toate mediile de comunicare, dupa ce au  fost invitati la Carcotasi unde au anuntat ca Epic Show va fi difuzata sambata, 15 martie, la ora 22.30, la Prima TV, emisiunea a fost brusc suspendata, „marea lansare” avand loc doar online, pe adevarul.ro. Explicatiile au fost scurte: nu au primit acordul de la Consiliul National al Audiovizualului, membrii acestuia catalogand emisiunea ca fiind „prea dura”, desi glumele nu au fost cu nimic diferite de vechea „Cenzurat” de la Look TV.

Sursele Ziar de Cluj spun insa ca proprietarul Prima TV, Cristian Burci, a primit de la avocatii lui Arpad Paszkany o notificare prin care i se pune in vedere ca cei patru componenti ai echipei Epic Show se afla sub spectrul unui program de neconcurenta si ca nu mai au voie sa faca emisiuni timp de o perioada mai mare de ani. Avocatii lui Burci i-ar fi sugerat acestuia sa nu difuzeze emisiunea pentru ca Prima TV s-ar putea sa raspunda in solidar cu cei patru si ca este foarte posibil ca fosta echipa Cenzurat sa piarda procesul intentat de fostul patron.

Asta e explicatia pentru care emisiunea Epic Show nu a aparut, aseara, pe TV. CNA nu are nicio legatura cu difuzarea ei, ci fostul patron al lui Bogdan Bob Radulescu, Tibi Codorean, Dragos Stan si Adrian Cucu – Arpad Paszkany, spun sursele Ziar de Cluj.

Ca ceva nu pusca in scuza oficiala a Prima TV, ne-a fost sugerat de o alta sursa din preajma echipei care ne-a declarat ca episodul ironizarii lui Paszkany in prima emisiune a fost adaugat in semn de razbunare dupa ce membrii echipei au aflat ca aceasta nu va mai intra conform programarii pe Prima TV. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *