In vizor

De ce nu a fost difuzata emisiunea Epic Show pe Prima TV

Scris de 5,360

Dupa doua saptamani de promovare puternica pe toate mediile de comunicare, dupa ce au  fost invitati la Carcotasi unde au anuntat ca Epic Show va fi difuzata sambata, 15 martie, la ora 22.30, la Prima TV, emisiunea a fost brusc suspendata, “marea lansare” avand loc doar online, pe adevarul.ro. Explicatiile au fost scurte: nu au primit acordul de la Consiliul National al Audiovizualului, membrii acestuia catalogand emisiunea ca fiind “prea dura”, desi glumele nu au fost cu nimic diferite de vechea “Cenzurat” de la Look TV.

Sursele Ziar de Cluj spun insa ca proprietarul Prima TV, Cristian Burci, a primit de la avocatii lui Arpad Paszkany o notificare prin care i se pune in vedere ca cei patru componenti ai echipei Epic Show se afla sub spectrul unui program de neconcurenta si ca nu mai au voie sa faca emisiuni timp de o perioada mai mare de ani. Avocatii lui Burci i-ar fi sugerat acestuia sa nu difuzeze emisiunea pentru ca Prima TV s-ar putea sa raspunda in solidar cu cei patru si ca este foarte posibil ca fosta echipa Cenzurat sa piarda procesul intentat de fostul patron.

Asta e explicatia pentru care emisiunea Epic Show nu a aparut, aseara, pe TV. CNA nu are nicio legatura cu difuzarea ei, ci fostul patron al lui Bogdan Bob Radulescu, Tibi Codorean, Dragos Stan si Adrian Cucu – Arpad Paszkany, spun sursele Ziar de Cluj.

Ca ceva nu pusca in scuza oficiala a Prima TV, ne-a fost sugerat de o alta sursa din preajma echipei care ne-a declarat ca episodul ironizarii lui Paszkany in prima emisiune a fost adaugat in semn de razbunare dupa ce membrii echipei au aflat ca aceasta nu va mai intra conform programarii pe Prima TV. ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours General
  Fostul preşedinte al Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean: Supraimpozitarea contractelor part-time, ”o încălcare a libertății muncii”. În Constituție este definit ”dreptul la muncă”, nu ”obligația la muncă”
 • Acum 4 hours Justitie
  TÂRZIU, EXTREM DE TÂRZIU pentru o Justiție care se vrea europeană, Ion ”Ilici” Iliescu este retrimis în judecată pentru CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII în Dosarul Revoluției din decembrie 1989. Dosarul ”loviturii” de stat începute după fuga lui Ceaușescu
 • Acum 5 hours FOTOGRAFILA
  CUM SE ”SCOATE” CTP din ”VINEREA VERDE”: Iar au lăsat tarif de metropolitan pe linia 35
 • Acum 6 hours Vocea ta
  Emil Boc şi administraţia sa îi abuzează administrativ pe clujenii care se lasă abuzaţi. Nici măcar despăgubirile mizerabile stabilite pentru exproprierile de la “La Terenuri” nu s-au plătit
 • Acum 6 hours Din oras
  Ploaia de vară a făcut ravagii în baza sportivă “La Terenuri” din Mănăștur. Aşa este când se lucrează cu “hei-rup, bum!”, ca la Bumbeşti-Livezeni…
 • Acum 6 hours PubliNews
  PESTE 300.000 DE EURO INVESTIŢIE ÎN PROMENADA ŞI PONTONUL DE PE MALUL LACULUI GHEORGHENI, DIN IULIUS PARC
 • Acum 7 hours Politica
  Marcel Ciolacu anunță că măsura compensării prețului la combustibil nu mai e necesară
 • Acum 9 hours Din oras
  Angajat al Primăriei Cluj-Napoca, care se dorea consilier județean, găsit în incompatibilitate de ANI
 • Acum 9 hours In vizor
  Autostrada melcului, cunoscută și ca Autostrada Transilvania, s-a mai târât 10 kilometri într-un an
 • Acum 9 hours Politica
  Marcel Ciolacu face acuzații incendiare: ”Pe piața energiei e o speculă. Sunt niște lucruri bizare”
 • Acum 10 hours Politica
  Polițiștii ies la proteste, considerându-se ”fraierii de serviciu”. Noi, contribuabilii, care i-am văzut de nenumărate ori abuzându-și uniforma, sunte adevărații fraieri!
 • Acum 10 hours Sanatate
  Scade numărul celor infectați, creşte numărul pacienţilor internaţi cu COVID-19. Profesorul Popovici: infecţia este ”o mare loterie”
 • Acum 11 hours Politica
  UN STAT ”ÎN FOAME”, MĂREȘTE AMENZILE: Din 20 august, amenzi drastice la lipsa rovignetei, de până la 11.900 de lei”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE