Politica

De ce il sustine Antonescu pe Uioreanu pentru sefia PNL Cluj

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu a declarat astazi la Cluj ca l-ar vota pe Horea Uioreanu presedinte al organizatiei liberale judetene.

Printre motive se numara si functia de presedinte al Consiliul Judetean, detinuta de Uioreanu.

“L-as vota pe Uioreanu, nu pentru ca Szeplekan nu ar avea calitatile necesare pentru a conduce organizatia, ci pentru ca daca ai sustinut un om care s-a batut si care a castigat pe plan local si care prin functia pe care o are poarta destinul tau ca si partid in plan local, il sustii in continuare. Trebuie sa fii consecvent in sustinere”, a precizat seful Senatului.

Antonescu nu s-a abtinut sa sublinieze ca organizatia clujeana a liberalilor este una complicata.

“Am spus complicata pentru ca este o organizatie mare, daca era mica era mai greu sa se complice. Este o organizatie cu o raspundere publica speciala, cu multe personalitati, cu oameni care fac politica de multi ani cu o patima peste media aerdeleana. Nu putem sa ascundem nici competitivitatea intensa din interiorul partidului, dar tensiunea nu este un lucru rau”, a conchis presedintele PNL.

Liberalii clujeni isi vor alege un nou lider la alegerile judetene din 14 septembrie. Cei doi candidati sunt presedintele CJ Cluj Horea Uioreanu si consilierul judetean Mihai Szeplekan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *