Politica

Daniel Buda cere demisia ministrului Aurelia Cristea

Presedintele PDL Cluj spune ca minciuna din CV-ul Aureliei Cristea, de a fi profesor asociat la Universitatea Babes-Bolyai, expusa spre rusinea nationala, e un lucru mult prea grav pentru o persoana care accede la orice functie publica.

“Sincer, cand am vazut ca este numit un ministru din Cluj, am apreciat acest lucru, insa, daca lucrurile sunt de aceasta maniera, si anume ca au fost trecute in CV calitati care nu ii apartin, imi este rusine ca un ministru din Cluj poate sa faca astfel de lucruri. Doamna era propusa ca ministru, era deputat, nu cred ca trebuia sa isi impauneze CV-ul cu calitati pe care domnia sa nu le are”, a declarat Daniel Buda pentru Ziar de Cluj.

Ministrul pentru Dialog Social, clujeanca Aurelia Cristea, si-a trecut in CV, disponibil si pe siteul ministerului, ca a predat un curs de Securitatea asigurarilor sociale, ceea ce nu este tocmai adevarat. Purtatorul de cuvant al UBB, Paul Farcas, a confirmat ca ministrul clujean a sustinut seminarii, nu cursuri, dar si ca este doctorand, nu profesor asociat.

“Un astfel de CV mincinos nu doar ca nu face cinste Clujului, dar eu cred ca doamna Aurelia Cristea ar trebui sa is idea demisia indata din functia de ministru, daca ar avea un pic de moralitate. Insa mi-e greu sa cred ca va exista acea moralitate necesara unei demisii cata vreme Victor Ponta este un plagiator dovedit cu acte si nu are niciun fel de problema sa ramana mai departe sa conduca tara, chiar daca o face prost. Asta vedem in fiecare zi”, a mai spus presedintele PDL Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *