Rautacisme

DANHABARNISTUL Emanuel Ungureanu din nou se dă Mama Omida: ”Toată lumea știe că până la urmă Bode o să fie premier”

Dar nu asta e problema declarațiilor hazardate ale acestui deputat care, atunci când era la Cluj, era deosebit ca politicia și de când a eșuat la Buzău e ca fosta bere ”Ursus” – un fel de ”pișvaser”, ci că-l face din nou papagal pe Dacian Cioloș.

Zice Ungireanu, citat de adevarul.ro: „La această oră, preşedintele ţării joacă România la ruletă, Adică spune hai să-l punem pe Cioloş la băşcălie, ne batem un pic joc de el, face un guvern la mişto, ăia se laudă că-s responsabili, vorbesc în bula lor, useriştii ies fericiţi, îşi conservă procentele, după care mai băgam un fraier că aşa, că nu vrea anticipate nimeni şi îl belim pe Cîţu. În cele din urmă spune, vezi, Cîţu am încercat să te ţinem şi vine Bode prim ministru. Apropo, asta-i ştirea, el va fi prim ministru. (..) Toată lumea ştie că nu trece Cioloş, că al doilea o să fie Cîţu sau Vâlceanu sau dracu şi toată ştie că până la urmă o să fie Bode”.

Asta după ce Dacian Cioloș a susținut pe toate gardurile că nu se simte nominalizat în bășcălie ca prim ministru, că el face eforturi deosebite pentru a înjgheba o majoritate. Că ”maturitate”, ”sacrificiu”, ”pentru Țară” șamd – cuvinte mari.

Când colo, propriul său parlamentar în consideră papagalul lui Klaus Iohannis, pus la ”oha” să se zbată să facă o majoritate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *