Sport

Dan Petrescu, primele declaraţii clare despre plecare. Când va lua o decizie?

Clubul clujean de fotbal CFR a terminat 2019 pe locul 1 în campionat, la patru puncte de Astra, ocupanta locului 2. În plus, formațiunea clujeană s-a calificat în 16-imile Ligii Europa. Specialiștii în domeniu susțin că formațiunea ardeleană ar putea primi o lovitură dură, în următoarele zile prin plecarea lui Dan Petrescu.

Dan Petrescu a luat ultimele două titluri în Liga I cu CFR Cluj, unul după altul, şi, la cum a jucat echipa în primele 22 de runde, are prima şansă la un nou campionat câştigat în actuala stagiune. Asta dacă va rămâne la Cluj!

Tehnicianul, care a împlinit duminică 52 de ani, a dezvăluit pentru Digi Sport că, în următoarea perioadă, există posibilitatea să părăsească CFR. Specialiștii îi căinează pe clujeni și susțin că plecarea lui Petrescu ar destabiliza echipa în vederea „dublei“ cu Sevilla în 16-imile Ligii Europa (20 şi 27 februarie).

Ce a declarat Dan Petrescu pentru Digi Sport?

Nu se ştie încă dacă o să rămân la CFR! Sunt nişte discuţii, negocieri. O să vedem ce o să fac, sunt nişte oferte. Până la anul nou trebuie să mă hotărăsc, să iau o decizie. Ştiţi cum e în fotbal. Fiecare antrenor are un preţ sau o ambiţie. Clubul nu ştie, ce trebuie să ştie ei, eu am contract şi ei speră să rămân. Am făcut rezultate mai mult decât bune. Eu sunt fericit aici, am mână liberă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *