Rautacisme

Dacă infrastructura modernă s-ar putea crea la Cluj din vorbe, ce lucrări de anvergură am mai avea!

Scris de 806

Emil Boc a prezentat astăzi la radio ultimele realizări ale Primăriei în materie de infrastructură stradală: finalizarea lucrărilor la Bulevardul 21 Decembrie 1989 (1,7 km) și cam 15% finalizare pe Kogălniceanu și străzile adiacente. Întrebat dacă municipalitatea plănuiește să intervină cu lucrări de anvergură și pe alte artere importante din oraș, edilul a declarat:

„Păi, ce lucrări de anvergură mai mari decât metroul pot fi? Sau trenul metropolitan sau centura metropolitană?!”

Dar reabilitarea arterelor mari?

„Aia se întâmplă în permanență! Nu există zi să nu avem în lucru asemenea lucrări! (…) Se intervine punctual în toate zonele importante ale orașului, acolo unde avem nevoie de modernizare. Inclusiv în cartiere, pentru că acolo este miza mare. De la Iris și Dâmbul Rotund, până în Mănăștur, Zorilor sau Mărăști”, a precizat primarul.

Pentru că o imagine face cât 1000 de cuvinte, vă prezentăm o imagine din Iris, de pe strada Oașului, reabilitată în 2015:

În Clujul în care ni se promite metrou, găsim cu greu o stradă cu asfalt integral plat, fără gropi, sau un canal la nivel cu asfaltul. Dacă infrastructura modernă s-ar putea crea doar din vorbe frumos meșteșugite, ce lucrări de anvergură am mai avea!



ULTIMA ORĂ

 • Acum 9 hours In vizor
  În loc să-i dea una peste ceafă ”euroderutatului” Rareș Bogdan pentru ieșirea putinist-teroristă de ieri, Klaus Iohannis îl mângâie pe creștet: ”L-a luat puțin valul”…
 • Acum 10 hours In vizor
  În scandalul de achiziție cu dedicație a BMW-urilor pentru Poliția română de la amicul Schmidt al președintelui Klaus Iohannis, Bode vrea să ne zică că ”Cei patru evangeliști au fost trei: Luca și Matei”
 • Acum 13 hours Rautacisme
  Boc aruncă pisicile moarte ale metroului şi centurii metropolitane pe masa Ministerului Transporturilor
 • Acum 14 hours Eveniment
  SĂ NE INTOXICĂM “SĂNĂTOS”: Napolitane cu SALMONELLA, retrase din toate magazinele LIDL din țară. ANSVSA: “Poate provoca afecțiuni grave”
 • Acum 15 hours Eveniment
  Acid acetic amestecat cu apă, “marcă” “tradiţională”: Oţet vândut ca provenind din vin, scos de pe raft de ANPC
 • Acum 15 hours Politica
  USR Cluj are candidat la preşedinţia filialei: deocamdată un deputat
 • Acum 15 hours In vizor
  DEMOCRAŢIE, DAR PÂNĂ ÎI DĂM ÎN GÂT PE TRĂDĂTORI! I-au tăiat microfonul lui Traian Băsescu pe când citea lista marilor politicieni europeni care s-au angajat în solda Moscovei
 • Acum 16 hours PubliNews
  „Zilele Clujului” aduc musicalurile „Fantoma de la Operă”, „Mamma Mia”, „Moulin Rouge”, „Cats” și „Grease” pe scena din Iulius Parc
 • Acum 17 hours In vizor
  TERORISTUL LIBERAL: “Euroderutatul” Rareş Bogdan ameninţă Uniunea Europeană cu înfometarea, de zici că-i Putin
 • Acum 17 hours Politica
  Marcel Ciolacu, scrisoare către șefii din Parlament în privinţa băieţilor deştepţi din energie
 • Acum 17 hours Politica
  Țeapa luată de România în afacerea cu vaccinuri – Ministrul Rafila: “Cantitatea contractată este aşa de mare, încât nu avem ce să facem cu ea”
 • Acum 1 day Din oras
  MERSUL PITICULUI pe Tăietura Turcului. S-A MAI FĂCUT UN PAS!
 • Acum 1 day Politica
  SE NAȘTE NOUL BANCOREX. ”Securiști”, pregătiți-vă devalizările, iar politicienii pilele, cunoștințele și relațiile. Că Ciucă anunță înființarea Băncii de Dezvoltare, cu capital de stat
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE