Politica

CUTREMURĂTOR: Supărat pe rezultatele slabe obţinute la Europarlamentare, Tăriceanu pedepseşte filialele ALDE care au obţinut sub 5% prin păstrarea preşedinţilor. Cu 2,88%, Cătăniciu şi Nicoară sunt în lojă, rămân pe funcţii

Călin Constantin Anton Popescu-Tăriceanu, supărat că a luat la Europarlamentare mai puţine procente decât nume are, s-a decis să taie în carne vie. Deşi e genul care a petrecut foarte multă vreme pe lângă măcelăria banului public, se pare că nu a înţeles nimic din tranşarea unor probleme de acest gen, din faptul că peştele de la cap se împute. Aşa că, după ce a decis „decapitarea” conducerii filialelor ALDE din teritoriu care nu au obţinut 5% la Europarlamentare, s-a decis să păstreze capul (şefii filialelor) şi să arunce corpul (adică birourile teritoriale).

Un număr de 37 de filiale au fost „afectate” de „mânia” lui Tăriceanu.

„Conducerile filialelor care au avut rezultate slabe la alegerile pentru Parlamentul European, toate filialele care au obținut sub 5% au fost dizolvate birourile teritoriale și li s-a dat termen o săptămână președinților de fililală să vină cu noi propuneri”, a declarat, ieri, Tăriceanu pentru Agerpress.

Deh, şeful are întotdeauna dreptate.

Prin urmare, Steluţa Cătăniciu şi Marius Nicoară, care au luptat pe brânci pentru propăşirea ALDE în Parlamentul European prin glumiţe pe Facebook, obţinând imensul procent de 2,88%, aka 10.476 voturi, rămân în funcţii.

Prin urmare, să râdem HOMERIC de mânia ce-aprinse pe Călin Motocicleanul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *