In vizor

Cum le răspunde primarul Emil Boc, MITOCĂNEȘTE, clujenilor care sunt îngrijorați că dispar parcări de la Sala Sporturilor: ”Oamenii trebuie să vadă Someșul, nu rable”

După ce i-a făcut iubitori de noroi pe cei care au criticat lucrările de betonare excesivă a malurilor Someșului, isterici pe cei care i-au reclamat lucrările de proastă calitate din fața Teatrului Național (deși, uterior, s-a apucat de refăcut), idioți și plătiți pe cei care îi critică megalomaniaca obsesie cu metroul (mințind, cu nerușinare, că cei care se opun metroului se opun și centurii metropolitane și trenului expres), acum Însuși El, Excelența Sa, Primarul îi face ”săraki”, posesori de rable pe cei care se întreabă câte locuri de parcare vor dispare după lucrările de dalare din fața Sălii Polivalente – locul în care OSĂ planteze el mii și mii de arbori și stele făclii.

  • Beția de putere dreglează grav bunul simț!

Scăpat în fața unui microfon prietenos de la o emisiune de chitanțier în care este lăsat să zică ce vrea, să-și facă PR, pe banii noștrii, Emil Boc a mai scos o insultă la adresa clujenilor:

”Acolo era o parcare pentru toate rablele. Nu le mișca nimeni cu lunile. Transformăm spațiul într-unul pentru oameni. Spațiu pietonal, de agrement, să vadă Șomeșul, nu o puzderie de mașini și rable.101 arbori noi se plantează acolo. Înainte nu erau”.

Hai, Maestre, fă un efort, mai pune 900 de arbori să fie 1001, ca-n poveștile administrative pe care le tot spui de 18 ani…

Și produ și dovezi despre rablele acelea parcate și uitate acolo. Deh, nu oricui i se parchează ”limo”-ul de neam prost direct pe trotuar, să nu-i obosească piciorușul!

Cum era pe vremea când îi cereai lui Ioan Rus să-și dea demisia că i-a jignit pe români făcându-i ”căruțași”, și cu ”creierul uitat pe noptieră”, dacă votează cu tine?