FOTOGRAFILA

Cum e primarul, aşa e şi poliţia lui locală. Remarcăm cât de blând e în sancţiuni Primarul cu angajaţii municipalităţii care calcă pe bec. Numai clujenii sunt: „isterici”, „imbecili”, doritori de noroiae”, „iubitori de hârburi” – după cum îl calcă pe Măestrică pe bătătură

În 18 septembrie, Ziar de Cluj publica plângerea unui clujewan a cărui civism a fost amendat de către miliţienii locali ai lui Emil Boc (că ai municipiului nu pot să fie, cu asemenea atitudine). Ion Zvunca și Daniel Hăran, polițiști locali în cadrul Direcției Generale Poliția Locală a municipiului Cluj-Napoca, au fost extrem de deranjaţi că un clujean i-a sesizat, în mod repetat, că se aruncă deşeuri în zona Piaţa Abator, motiv pentru care au măsluit acte oficiale şi l-au sancţionat chiar pe cel care a făcut sesizările. Clujeanul nu s-a lăsat şi a acţionat „bonţidăria” locală în judecată. „Instanta competenta analizeaza situatia, mai ales in conditiile in care abuzurile politistilor locali implicati sunt cunoscute din presa publicului clujan, unul dintre acestia a mai fost sanctionat disciplinar chiar de primarul Emil Boc in urma cu doar 10 luni.”

CITIŢI ÎNREAGA POVESTE a nimicniciei „bonţidenilor” locali aici: IMAGINI EXTREM DE ÎNĂLȚĂTOARE CU ”E FAIN LA CLIUJ”. O fi fiind fain când arestează Untold orașul, în rest, poate ne spune Emil OSĂ Boc dacă i-ar place așa ceva sub geam

Ei bine, aflăm din Gazeta de Cluj, cu Mult Prea Îndurătorul şi Bunul Nostru Primar, Emil Boc, i-a sancționat disciplinar pe Ion Zvunca și Daniel Hăran, polițiști locali în cadrul Direcției Generale Poliția Locală a municipiului Cluj-Napoca, în loc să-i azvârle în brânci afară din meseria în care au produs abuzul. Mai ales că, SUBLINIEM, poate-ţi silabiseşte şi ţie cineva această informaţie Maestrică, „unul dintre acestia a mai fost sanctionat disciplinar chiar de primarul Emil Boc in urma cu doar 10 luni.” Adică chiar de tine. ADică este RECIDIVIST în ABUZ.

Obesrvăm, Măestrică, că eşti extrem de blânduţ cu cumetriile din municipalitate. Ionuţ Rusu poate să fure bani publici şi să-şi cumpere ţoale de firmă, blând, mătăluţă îl ierţi. Miliţienii tăi locali po0t produce ce abuz doresc, să măsluiască acte oficiale, tu, blânduţ, îi ierţi.

Numai pe clujeni nu-i ierţi. Ei sunt isterici, imbecili, doritori de noroaie, după cum te calcă pe tine pe nervi.

QED: Cum e primarul, aşa e şi poliţia lui locală!