Din oras

Cum e finisata strada Gheorghe Baritiu: se da de cateva ori cu matura, apoi se bate cu bocancii

Pe strada Gheorghe Baritiu, lucrarile de modernizare a tramei stradale se apropie de sfarsit. Pentru ca nu mai e mult de lucru, iata, nici efortul nu mai e la fel de mare. Un maturat, cateva batai cu bocancii si, gata, strada e buna de umblat. Un clujean a surprins intr-o fotografie momentul inedit si a facut-o virala.

Clujeanul Claudiu Jeler a distribuit o fotografie prin care explica fiecare etapa a lucrarilor de modernizare privind strada Gheorghe Baritiu. Este deja binecunoscut faptul ca aceasta a stat in santier mai bine de un an. Insa, chiar si in ziua de azi, mai trebuie retusata prin cateva tehnici simple. 

Redam mai jos descrierea si explicatiile lui Claudiu Jeler:

,,”grup” de specialisti cu inalta calificare in finisaje pavaj granit in exercițiul funcțiunii. Era unicul, pe tot traseul de la intersecția cu Regele Ferdinand pâna la Opera Maghiara. Materialul de umplutura dintre rosturi, era indesat prin maturare (cu maturoiul din dotarea specialistului) si consolidat prin vibrare cu bocancul. s-apoi asa, cum sa nu iasa exemplar trotuarele?! Calitate vere. Lucru manual”, incheie acesta.

Sursa Foto: Facebook Claudiu Jeler

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *