In vizor

Cum dă Emil Boc peste cap până și calendarul: luna mai a fost noul octombrie, acum aflăm că decembrie este noul octombrie. Atunci OSĂ se termine de dalat malurile Someșului ”navigabil”

A ieșit Însuși El, Excelența Sa, Maestrul și Veșnicia în funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca, El, Eeeeeeeeemiiiiiiiiil Booooooooooc, să ne mai mintă o dată la un interval de nici o lună cu privire la finalizarea șantierului de la malurile Someșului.

Pe scurt: luna mai 2023 era luna în care tot pietonul și biciclistul ar fi trebuit să se plimbe pe malurile reșapate cu multă dală și beton. Dar a venit Măiestrică la o altă emisiune de-a lui de chitanțier să ne spună câte procente de lucrare s-au mai finalizat și că de fapt luna mai, anul acesta este în octombrie.

CITEȘTE: Nu știam de ce e frig în luna mai. Păi, conform lui Emil Boc, octombrie e noul mai. În ceea ce privește termenele de finalizare a diverse șantiere care trebuiau să fie finalizate mai în primăvară-vară

Ca azi să iasă la o altă emisiune de-a lui de chitanțier și să declare senin că decembrie e noul octombrie. Singurul obiectiv este ”să nu se piardă banii europeni”, nu cumva, Doamne ferește, să se dea o lucrare conform planșelor (nici vorbă) și de calitate (nici vorbă).

CITEȘTE ȘI: Încă niște procente la ”malurile Someșului! S-a ajuns la 75%. Și, deși pe plăcuța de șantier scrie ”termen de finalizare: 11.05.2023”, Maestrul ne dă asigurări că octombrie este noul mai

”Malurile Someșului trebuie să fie gata până la data de 31 decembrie 2023, pentru ca municipalitatea să nu piardă banii europeni: „Clujul are ca obiectiv 31 decembrie, chiar dacă la Guvern se vorbește de o prelungire, noi suntem în grafic”, a azvârlit niște vorbe Boc.

El e în grafic și după Apocalipsă… Mai minte omul, dar se mai și satură. Nouă ni se pare stupidă zbaterea aceasta lipsită de bărbăție de a inventa povești pe chestiuni care nu funcționează. Ce-i greu să spui, ca un adevărat bărbat, născut și nu făcut prin mass media de chitanțier: ”am dat-o în bară, scuze, ne-am înhămat la ceva cu niște fameni care nu-și pot respecta obligațiile. Nu le putem da un șut în dos că-s de-ai casei, îi cunoaștem de mici copii, când nici după ce bea apă n-aveau” șamd?

După care a băgat plăcuța aia stricată cu sutele de mii de arbori care OSĂ se planteze, dar despre care v-am mai zis că sunt plantați, să fie bifați, că rata lor de supraviețuire este către zero. Doar se aruncă banii. Dar noi scriem, noi citim, bătaia de joc continuă pe banii tuturor dar pe prostia ”bocălăilor”.

CITEȘTE ȘI: IMAGINARUL CLUJ-NAPOCA DE UN MILION DE LOCUITORI AL LUI EMIL BOC o ia în freză de la INS: ”Populația Clujului a ajuns la cel mai scăzut nivel din ultimii 50 de ani”