In vizor

Cum „a schimbat” Emil Boc Clujul în două mandate: Este nevoie de o filosofie politică cu accent pe „producere de prosperitate”

„Administrația nu poate schimba un oraș într-un singur an, mie mi-au trebuit două mandate pentru a schimba Clujul”, consideră primarul Emil Boc. 

Filosofie politică axată pe „producere de prosperitate”

Emil Boc a împărtășit din „rețeta succesului” și a susținut că accentul unei administrații locale trebuie să fie axat pe prosperitate:

„Este nevoie de o filosofie politică și administrativă care să pună accentul, în primul rând, pe producere de prosperitate, a punctat Boc.

Primarul-orator

„Nu primarul este cel mai important om într-o comunitate, el este oratorul în jurul căruia vin universitățile, vine mediul de afaceri, vine ecosistemul de apărare și securitate națională de la Kogălniceanu, vin resursele de turism, dar tu trebuie să lucrezi cu toți împreună. 

Nu ești șeful lor, ești doar cel care adună în jurul tău toate lucrurile bune”, a declarat Emil Boc pentru replica.ro în cadrul vizitei pentru alegerile organizației județene a PNL Constanța.

Emil Boc este la al cincilea mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca.

Princiipiile vehiculate de administrația locală, precum calitatea vieții, digitalizarea ori Clujul verde sunt contestate de o bună parte dintre clujeni din cauza modului de implementare a acestora și a discrepanței dintre discursul public al autorităților locale și realitatea din teren. Dezvoltarea urbanistică haotică și prețurile exagerate de pe piața imobiliară reprezintă în continuare o problemă ce periclitează accesul clujenilor la propria locuință. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *