In vizor

Cu un ”Dottore” ministru, Poliția Română e sat fără câini. Procurorii DNA efectuează percheziţii la sediul IGPR, în legătură cu modul în care au fost încheiate contracte privind achiziţionarea de echipamente pentru dotarea poliţiştilor

Nici nu mai știi care-i ”garda” și care sunt borfașii – în acest hal a juns Poliția română în peste trei decenii de cumetrii și diluare a calității umane a celor atrași în ”meserie” doar pentru pensie la vârstă fragedă, pe bani frumoși. Aproape nici nu mai este știre faptul că procurorii DNA efectuează percheziţii la sediul IGPR, în legătură cu modul în care au fost încheiate contracte privind achiziţionarea de echipamente pentru dotarea poliţiştilor.

  • Sunt vizate achizițiile de căşti de protecţie şi bastoanele cu electroşocuri, au declarat surse judiciare pentru AGERPRES.

Ce spune DNA

„Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate celor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în anul 2020, în legătură cu încheierea unor contracte de achiziţie publică privind achiziţionarea unor echipamente pentru dotarea Poliţiei naţionale. În cursul zilei de 4 aprilie 2023, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, se efectuează percheziţii domiciliare în două locaţii situate în municipiul Bucureşti, din care una reprezintă sediul unei instituţii publice”, a anunţat DNA, într-un comunicat de presă. Poliția Română nu a emis un comunicat până la publicarea acestei știri.

Nu este păcat de munca celor care își mai găsesc o vocație în meseria de polițist?