Rautacisme

Cu site-ul Ministerului Educației atacat de hackeri, numitul politic Mircea Abrudean se laudă cu faptul că Centrul securității cibernetice din UE este în România. Dacă cei care-l operează au minte, nu lasă niciun politruc român la mai mult de 100 de metri de acest Centru

Scris de 1510

Băiatul care negocia porcării penale în biroul fostului președinte al CJ Cluj, Horia Uioreanu, a ajuns între timp mare, maturizat și iertat de faptele sale, numai Dumnezeu știe cu ce preț al vânzării. Oricum nu contează. Ar conta să nu se mai bage în seamă cu tot felul de declarații cu privire la acțiuni și fapte care nu sunt meritul lui, nici al politrucilor din jurul său.

CITEȘTE ȘI: Zice Mircea Abrudean: Misiunea mea este de coordonare a Cancelariei și de a fi un bun sfetnic pentru premier. Aveţi grijă, domnule Ciucă, că şi Uioreanu a ajuns la pârnaie după ce a fost “sfetnicit” de Abrudean!

CITEȘTE ȘI: ÎŢI MULŢUMESC, IUBIT CONDUCĂCIUCĂ! Mircea Abrudean, osanale premierului că l-a numit, “om ” l-a făcut

CITEȘTE ȘI: Căzut pe interceptări în biroul lui Horea Uioreanu, dar ”iertat”, Mircea Abdrudean a fost numit președintele Comisiei pentru examinarea investițiilor străine directe. SRI și SIE, invitați permanent

Faptul că a fost numit ”șăf” al grupului de lucru interinstituțional care a pregătit operaționalizarea Centrului Cyber în calitatea sa de ”șăf” de cancelarie la ”Dottore” Ciucă (deh, cum se mai adună un fost negociator de șmenuri pe bani publici cu un plagiator!), nu-l îndreptățește cu nimic să se laude cu ”semnificațile” ”multiple” ale ”câștigării acestui sediu”.

Băi, cum se simte rumegușul de la limba de lemn!

”Pentru România, câștigarea acestui sediu are o multiplă semnificație. Este prima structură a Uniunii Europene cu sediul în România, deci o premieră pentru țara noastră și, în același timp, o reconfirmare a rolului României în plan european și a contribuției concrete pe care o aducem la asigurarea unei Uniuni competitive tehnologic și industrial și reziliente în domeniul securității cibernetice”, a afirmat Abrudean, într-un interviu pentru stiripesurse.ro.

Bla-bla-bla-bla! MĂcar putea să tacă, dar, deh, trebuie să apară și el la ”presă”, să dea ”mumos” că ”se muncește” nu se câștigă banul degeaba precum ”sitimănajerul” Cluj-Napoca, unul Șurubaru.

În ziua în care Abrudeam se fotografia cu Ciucă în noul sediu cu semnificații, site-ul Ministerului Educației era spart de către hackeri. Aceștia au postat pe ”main”-ul site-ului următorul mesaj:

”Sistemul de învățământ românesc este unul foarte prost, care nu te învață absolut nimic, util, ci doar te îndoctrinează cu informații inutile. Pe cine putem da vina? Pe profesori? Nici vorbă, ei sunt mai proști decât elevii. Faptul că acceptă să lucreze pentru un salariu de căcat într-un mediu și mai de căcat arată nivelul lor de inteligență care nu este foarte ridicat.

Dragi elevi, nu vă mai bateți capul cu școala, e o pierdere de timp. Ce te învață școala în 10 ani poți învăța gratis pe youtube în 10 luni. Guvernul v-a făcut să credeți că dacă nu aveți studii superioare sunteți proști și veți avea salarii mici, dar sunteți și mai proști că îi credeți și îi ascultați”, au scris hackerii.

Revenim cu întrebarea: Unde sunt toate acele componente ”digitale” de luptă împotriva infracțiunilor cibernetice cu care se laudă tot fel de politruci numiți în funcții care le transcede competențele, gen politrucul PNL Cluj, Sabin Sărmaș, Mircea Abrudean – clujeni de-ai noștri din poporul PNL Cluj?

Păi în ”semnificațiiile deosebite” ale clădirii…ULTIMA ORĂ

 • Acum 11 hours Politica
  ARUNCAREA ÎN DERIZORIU A ÎNVĂȚĂMÂNTULUI: Examenele orale de la Bacalaureat se echivalează cu notele din timpul liceului – prevede un proiect de Ordonanță de Urgență publicat de Ministerul Educației, în contextul celor mai mari proteste ale profesorilor în ultimii 18 ani
 • Acum 12 hours Justitie
  ROMÂNIA EȘUATĂ: O femeie al cărei copil de 12 ani a fost ucis la Revoluția din 1989 și-a dat foc în Poiana Brașov în semn de protest față de tergiversarea dosarului Revoluției. Poliția și procuratura au tăcut două săptămâni
 • Acum 14 hours Politica
  SOLDĂŢEL DISCIPLINAT AL PARTIDULUI: Boc îi ceartă pe profesorii greviști și ia partea puterii, care se dovedește zilnic incapabilă: ”Nu putem sacrifica aceste generații”. E, să fi fost altcineva la guvernare, ce discurs fulminant ar fi avut Maestrul!
 • Acum 14 hours PubliNews
  Educație și distracție la Iulius Mall Cluj: workshopuri pentru părinți și copii cu mentori de la școala Solis
 • Acum 15 hours Eveniment
  Ce vor solicita sindicatele din educație la Guvern: ”Îi transmitem și lui Iohannis că noi rezistăm”
 • Acum 15 hours Politica
  Președintele Iohannis ar fi avut o întâlnire ”decisivă” cu Ciucă și Ciolacu: Rotativa se face săptămâna viitoare pentru a evita criza de timp
 • Acum 16 hours Rautacisme
  Pe unde, Maestre, printre gropile de la metrou, OSĂ se facă culoar de transport public din Mănăștur până în Mărăști?
 • Acum 16 hours Rautacisme
  Emil Boc, primarul care le știe pe toate, numai administrație nu prea: De la ”Ioan Sabău nu pleacă nicăieri”, la ”felicitări noului antrenor”
 • Acum 16 hours In vizor
  Poliția Locală folosește semnalele acustice și luminoase în mod ilegal. ”Poliţia Locală încearcă din păcate să copieze Poliţia Română şi nu este de bun augur pentru că se ajunge la confuzii”
 • Acum 17 hours Eveniment
  A 12-a zi de grevă a profesorilor, nu e al 12-lea ceas și pentru Guvern și locatarul de la Cotroceni: Un nou miting de protest al profesorilor, la Guvern și la Cotroceni
 • Acum 18 hours Eveniment
  Grav accident de circulație pe DN1 E60, în Izvoru Crișului, județul Cluj. Un bărbat a rămas încarcerat, minoră consultată de echipajul SMURD
 • Acum 19 hours In vizor
  Pentru cine ar fi dispusă Ligia Deca, ministrul Educației, să facă pârnaie? Conform Legii Dialogului social, nr 367/2022, art 159. alin 2. ”Angajatorul nu poate încadra personal care să îi înlocuiască pe cei aflați în grevă”. Prin urmare, situația școlară la disciplina profesorilor aflați în grevă, NU POATE FI ÎNCHEIATĂ, decât ILEGAL
 • Acum 20 hours Din oras
  DONEAZĂ pentru Centrul Comunitar KHETANE de la Pata Rât! Împreună putem șterge pata de pe obrazul Clujului!
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE