FOTOGRAFILA

CU DEOSEBITĂ MÂNDRIE DE A FI CLUJENI, vă prezentăm, ÎN EXCLUSIVITATE, imagini de la noul Parking de la Oncologie căruia OSĂ îi taie Emil Boc panglica

După cum vedeţi din imaginea de mai sus, în anul 2017, Emil Boc a anunţat că Consiliul Local Cluj-Napoca a făcut şi a dres nişte hârtie în urma căreia urma să OSĂ se facă un parking supra şi sub şi extra etajat pe terenul din incinta Institutului de Oncologie Ion Chiricuţă din Cluj-Napoca (unde-i faiiin!).

După 5 ani am fost să verificăm stadiul lucrărilor şi a fost cât pe ce să cădem în fund de mândria realizărilor pe care cu înaltă mândrie de clujeni le prezentăm.

Parkingul este construit în proporţie de 210%, mai sunt necesare nişte mici corecţii pe la rosturile de dilatare. Pentru ziduri şi izolare acoperiş s-a folosit cel mai nou tip de material: aerul. Trece apa, trece vântul, se usucă şi nu mucegăieşte. În plus, proprietarul îşi vede maşina şi ştie clar că nu i-o fură nimeni, nici nu i-o zgârie.

Şi nici nu trebuie autorizaţie ISU contra incendiilor. Că, după câte se ştie, aerul e ignifug, mai ales când plouă.

Vă prezentăm frumuseţe de parking, fain ca la Cliuuuuj (unde-i faiin):

Şi să nu uităm de la ce promisiune am plecat în 2017 ca să ajungem în 2022. Primarul nostru, ca statul, când zice că face, zice. Şi când face ce zice, apăi chiar că zice.

Vă rugăm frumos, VOTAŢI BOC. Dormiţi în continuare!