FOTOGRAFILA

Cu ce jafuri de autobuze CTP se cerculă pe linia 24B. Domnule Neag, chiar n-aveți pe nimeni pruceput la mentenanță, numai pe văru’ ”Dorel”?

În 2023 pe linia 24B încă mai circulă astfel de jafuri, oglinda bunilor gospodari din vorbe ai municipiului. Apropos de oglindă, cea a șoferului este prinsă cu sfoară și scotch, elementele metalice de la interior sunt ruginite – dacă stai pe scaune îți intră în spate cadrul de fier, iar unele elemente de plastic de la interior parcă au fost scoase din tomberon.

Vă lăsăm plăcerea de a repera și alte reparații și improvizații făcute de cineva în stilul lui”Dorel”.

 

 

Trompețica lui Boc, Dan Tarcea ne informa anul trecut într-un interviu dat presei de chitanțier că în Cluj-Napoca nu mai sunt autobuze vechi. Prin urmare, fie fotografia este fake, fie Dan tarcea trompețește după o partitură extrem de falsă. Din păcate acesta e respectul acestei administrații față de cetățeni!

Circulați cu mașinile voastre (dacă puteți, că oricum ei fac totul să facă praf traficul), că municipalitatea cumpără autobuze noi să le țină în garaje pentru anii electorali. Pentru populime sunt bune și second-handu-rile pe care francezii vroiau să le caseze, dar le-a lua Boc de bune.

 

Foto: Andrei Groza/Clujul Civic