In vizor

Cresc cazurile de COVID-19 în județul Cluj: 326 de cazuri în ultimele 24 de ore. Rata incidenței în Cluj-Napoca a ajuns la 4,22

Județul Cluj se afla pe primul loc în ceea ce privește incidența cazurilor de COVID-19 în ultimele 14 zile, cu o rată a incidenței de 3,15%. În ultimele 24 de ore, 326 de persoane au fost confirmate cu Covid-19 din județul Cluj. Au fost efectuate 473 de teste din care 194 diagnostic grupe de risc, 8 teste efectuate la cerere și 271 teste rapide. Până în acest moment s-au realizat 389.374 de teste, la nivelul județului Cluj.

„Incidenta de astazi este determinata de ajustari la final de luna in platforma CoronaForm, prin alocari restante, alocarea cazurilor pozitivate la noi, dar cu domiciliu in alt judet, deoarece isi desfasoara activitatea in Cluj Napoca  conform  datelor rezultate din anchete epidemiologice si alocari la finalizarea unor anchete epidemiologice din ultimele zile”, a explicat subprefectul Irina Muntean.

Municipiul Cluj-Napoca rămâne în zona roșie, indicența cazurilor ajungând la 4,22. De asemenea, Gherla a intrat în zona roșie cu o rata a incidenței de 3,27. De altfel, în ultimele week-enduri polițiștii au tot fost nevoit să oprească evenimente private cu zeci de invitați organizate de localurile din Gherla.

În acest moment în spitalele din județul Cluj se află internate 668 de persoane, dintre care 71 la Terapie Intensivă. De asemenea, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 3 decese. 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *