In vizor

Crenvurști cu pui, cașcaval și mucegai, noua marcă Auchan Cluj-Napoca. Alo, s-a auzit vestea și la Protecția Consumatorilor?

Hipermarketul Auchan Iris le vinde clienților produse “speciale”, cum ar fi crenvurștii cu pui, cașcaval și mucegai. Deși pe etichetă nu este notat ce-al de-al treilea ingredient, cumpărătorii îl descoperă atunci când aruncă o privire la produsul așezat în vitrine frigorifică. Așa s-a întâmplat luni dimineața, când un client Auchan a avut surpriza să descopere acest nou produs.

“Sunt acuma făcute. Sunt extrem de mucegăite. Era primul și l-am pus mai în spate că mă gândeam să nu vadă angajații și să observe cei de la Protecția Consumatorului.  În spatele meu erau angajatele și stăteau la povești de nici nu au observat că am făcut poză. În Auchan Iris e imposibil într-o săptămână să nu găsești așa ceva de 2 ori pe săptămână. Și acuma pe raioanele lactate și mezeluri majoritatea produselor sunt valabile până în data de 25, în condițiile în care ei trebuie să le scoată înainte cu 4-5 zilele marfa de pe raion”, a afirmat clientul care a făcut fotografiile.

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor știe despre aceste practici ale Auchan Iris? Poate ar trebui vizitat mai des acest hipermarket.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *