Vocea ta

Crengi lăsate în părculeţul pentru copii, după toaletare: "Ne puneţi copiii în pericol"

Scris de 148

După toaletarea arborilor din curtea unui bloc, crengile tăiate au rămas ale nimănui, aruncate peste gard, în părculeţul în care se joacă frecvent zeci de copii.

O cititoare Ziar de Cluj atrage atenţia asupra pericolului pe care îl reprezintă crengile copacilor toaletaţi de pe o alee a străzii Bucium.

“Au tăiat crengile şi acolo le-au lăsat. Pe mai e cum mai e, dar seara, când poţi doar să intuieşti până unde sunt crenguţele, sunt un pericol. Domnilor de la Primărie, ne puneţi copiii în pericol. Nu pot ţine copilul în casă, după ce îl scot de la creşă, trebuie să îl ţin măcar un ceas la aer. Dacă se zgârie sau se împiedică, ori dacă îi intră vreun bat în ochi şi merg cu el la urgenţe, îmi zic medicii că eu sunt iresponsabilă şi că de ce nu am fost atentă. E bătaie de joc, faceţi treburile până la jumate, iar când se termină programul va băgaţi mâinile în buzunare şi plecaţi acasă”, susţine revoltată o femeie care locuieşte în zonă.

Ziar de Cluj a contactat reprezentanţii primăriei, care au spus că vor remedia cât de repede situaţia. “Se vor ridica resturile vegetale”.

Până nu se răneşte vreun copil, sperăm.

Astfel, revine în discuţie problema parcurilor şi a locurilor de joacă penru copii, dar şi a pericolelor care îi pândesc pe aceştia la tot pasul într-un spaţiu despre care se presupune a fi sigur.

Daca mai intalniti situatii similare, anuntati la 0264 984, la Telefonul Primarului.ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 mins PubliNews
  „Field of Dreams” – noile colecții toamnă-iarnă din magazinele Iulius Mall Cluj inspiră la visare și emoție. Vino să le descoperi!
 • Acum 4 hours Rautacisme
  Emil Boc: “Vom mapa educațional zona metropolitană”. Poate că cu sapa. Sau coasa
 • Acum 4 hours FOTOGRAFILA
  Băiete, încă o tură de randări pe calculator şi powerpointuri pentru presa de chitanţier! Boc vorbeşte despre stadiul investiţiei care OSĂ fie în Borhanci. Stadiul e că s-au mai făcut nişte randări şi slide-uri în powerpoint
 • Acum 5 hours Din oras
  Municipaliteatea mai “articulează” 30 de milioane de euro în 40 de autobuze electrice. Care OSĂ stea în depou cam ca şi celelate
 • Acum 6 hours Eveniment
  BEAT LA VOLAN a rănit trei persoane pe Calea Mănăştur. Cum vă ziceam, genul acesta de inconştienţă ar trebui încadrat la tentativă de omor
 • Acum 6 hours Din oras
  I-au trebuit 20 de ani să “reglementeze” Urbanismul de Cumetrie. Cum OSĂ îl scuze Emil pe Boc că s-a construit haotic în Cluj-Napoca
 • Acum 7 hours General
  ROMÂNIA FURATĂ: Podul din Cluj care se termină într-un câmp cu porumb
 • Acum 8 hours Eveniment
  GHINION: Poliţiştii au reţinut 13 traficanţi de droguri din zona Turda – Cîmpia Turzii
 • Acum 9 hours Politica
  LUCIAN BODE A TRECUT LA AMENINȚĂRI: ”Cu toți cei care mă vor acuza de acum înainte că am secretizat-o mă voi întâlni în instanță pentru că prea mult și-au bătut joc. Au citit-o de nu mai are coperți/ E publică, la Biblioteca Universitară din Cluj și Biblioteca Națională”
 • Acum 10 hours Straineze
  Viktor Orbán, declarații din genunchi: “Rusia nu a căzut deloc în genunchi, în timp ce economiile europene se dărâmă. Trebuie schimbată politica de sancţiuni a UE”
 • Acum 1 day In vizor
  În loc să-i dea una peste ceafă ”euroderutatului” Rareș Bogdan pentru ieșirea putinist-teroristă de ieri, Klaus Iohannis îl mângâie pe creștet: ”L-a luat puțin valul”…
 • Acum 1 day In vizor
  În scandalul de achiziție cu dedicație a BMW-urilor pentru Poliția română de la amicul Schmidt al președintelui Klaus Iohannis, Bode vrea să ne zică că ”Cei patru evangeliști au fost trei: Luca și Matei”
 • Acum 1 day Rautacisme
  Boc aruncă pisicile moarte ale metroului şi centurii metropolitane pe masa Ministerului Transporturilor
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE