PubliNews

CRAMA LA SALINA – MAGAZIN DE PREZENTARE CU VÂNZARE LA CENTRAL, CU VINURI LA CEL MAI MIC PREȚ DIN ȚARĂ

Vinurile Cramei La Salina sunt acum în inima Clujului, la parterul magazinului Central, cu brandurile ISSA și SATYR, la prețuri sub prețul de listă de la cramă. Neuburger și Feteasca neagră sunt cele mai noi sortimente de vinuri ale Cramei, alături de spumantul Issa Charm, vinul de desert Issa IceWine și gama de distilate din struguri, mere sau prune.

 

Reporter: Suntem la parterul magazinului Central, la Crama La Salina și astăzi vorbim despre gama foarte largă de vinuri, de foarte bună calitate. Alături de noi este reprezentantul brandului, Ovidiu Maxim, care ne va spune povestea denumirii vinurilor ISSA.

Ovidiu Maxim, reprezentant CRAMA LA SALINA: Denumirea vinurilor Issa vine de la Potaissa, numele antic al orașului Turda, deoarece acolo este plantația noastră viticolă și bine-nțeles, crama.

Reporter: Aveți o gamă foarte largă de vinuri, aici la Crama La Salina. Cum putem alege un vin de calitate, dar să încercăm să ne încadrăm și într-un buget relative rezonabil?

Ovidiu Maxim, reprezentant CRAMA LA SALINA: Crama La Salina deține două game de vinuri; avem gama entry-level și gama de vinuri premium, iar în alegerea unui vin bun este important bugetul avut la dispoziție de către consummator, dar este foarte importanta și preferința consumatorului.

Reporter: Când vorbiți despre gama entry-level, vă referiți la vinurile pe care le putem achiziționa la un preț rezonabil?

Ovidiu Maxim, reprezentant CRAMA LA SALINA: La gama entry-level discutăm despre brandul Satyr, iar aici întâlnim două game de vinuri albe, unul demisec, iar celalalt demidulce, dar avem și un roze și un vin roșu. Ele sunt vinuri calitative, iar prețul este foarte accesibil, nu depășește 15 lei/sticlă.

Reporter: Este un preț foarte rezonabil, aproape incredibil, mai ales că ne găsim la parterul Centralului, chiar în inima Clujului.

Ovidiu Maxim, reprezentant CRAMA LA SALINA: Da, asta a fost și ideea, să venim în piață cu niște prețuri foarte bune, pentru a promova cât mai mult vinurile Cramei La Salina, gama entry-level sau mai bine spus gama Satyr, unde întâlnim 4 etichete de vin. Am încercat să înglobăm  toate preferințele consumatorilor. Iar legat de preț, chiar dacă magazinul este situat în centrul Clujului, am încercat să venim cu niște prețuri foarte bune, pentru a încuraja consumul de vin, chiar dacă ne aflăm în pandemie. Este foarte accesibil aici, la Central, lumea vine, aruncă o privire și pleacă acasă cu o sticlă de vin.

Reporter: Ați vorbit despre gama entry-level, cea cu prețuri accesibile pentru oricine. Dar există si o gamă premium, cu vinuri mai speciale. Aici în ce buget ne-am putea încadra ș ice sortimente de vinuri aveți?

Ovidiu Maxim, reprezentant CRAMA LA SALINA: La gama premium, sau mai bine spus gama Issa, avem o varietate mai mare de etichete. Întâlnim vinurile albe, roze și roșii. La vinurile albe avem Sauvignon Blanc, Chardonnay, Chardonnay Barique, avem Rieslingul de Rhein, Muscat Ottonel, chiar și Neuburger. Acesta din urmă este un soi pe care l-am introdus în piață anul trecut. La vinurile roșii întâlnim și Feteasca neagră, la fel, o etichetă nouă pe care am scos-o în piață anul trecut. Și aici prețurile sunt foarte accesibile, mai mici decât la orice alt magazin din România. Vinurile se află sub prețul de listă de la cramă. Este important de precizat că vinurile sunt calitative, dar cu toate acestea am încercat să venim cu prețuri foarte accesibile pentru toată gama de consumatori.

Reporter: În ce măsură clienții caută și consiliere și puțin ajutor în alegerea unei sticle de vin, ținând cont de felul de mâncare pe care doresc să îl prepare sau de ocazia cu care este servit vinul?

Ovidiu Maxim, reprezentant CRAMA LA SALINA: Foarte multă lume vine și ne cere părerea, cum să aleagă un vin. Alegerea depinde mult de ceea ce gătim, ce prieteni sau membrii ai familiei avem la prânz sau la cină. Important este că noi suntem aici cu oameni pregătiți pentru a putea oferi cât mai multe informații, pentru a răspunde solicitârilor clienților, ca să facă cea mai bună alegere posibilă.

Reporter: Ce recomandări aveți concret, dintre sortimentele de vinuri pe care le găsim aici, ce putem cumpăra de la dvs., pentru o cină cu paste sau poate pentru o friptură de porc la tavă, sau poate un pește? Ce ne recomandați?

Ovidiu Maxim, reprezentant CRAMA LA SALINA: Din gama noastră de vinuri puteți alege chiar mai multe variante pentru fiecare fel de mâncare. Pentru niște paste cu sos alb sau un pește, ar merge foarte bine un Sauvignon Blanc sau un Chardonnay. Avem de asemenea și un vin spumant, este vorba de Issa Charm, primul nostru vin spumant produs la Crama La Salina. Avem și vinurile roșii, care vin în completare pentru  mâncarea mai consistentă, pentru carnea de vită, miel sau porc.

Reporter: Am observat și niște noutăți la raft, pe lângă Issa Charm, vinul spumant scos recent ân producție, există și un icewine mai special.

Ovidiu Maxim, reprezentant CRAMA LA SALINA: Așa este, în urmă cu doi ani de zile am scos o etichetă de vin de desert, un vin dulce, Issa IceWine, un vin cu o concentrație foarte mare de zahăr rezidual, rezultat în urma fermentației alcoolice. Are undeva la 150 de grame de zahăr, deci este un vin foarte dulce, un vin de desert, care încântă mult papilele consumatorilor.

Reporter: Pe lângă vinurile de foarte multe sortimente pe care le aveți aici, există câte ceva și pentru amatorii de alte băuturi, pentru cei care poate nu prefer vinul, ci ar merge pe o tărie, mai degrabă. Aveți o gamă proaspăt lansată de țuică/

Ovidiu Maxim, reprezentant CRAMA LA SALINA: Așa este, avem și o gamă de distillate, iar aici amintesc cele patru etichete: este vorba de o țuică din tescovină, una dintre ele obținută din soiul Muscat Ottonel, iar cealalaltă din soiul Chardonnay, a doua fiind și puțin maturată la butoi de stejar. Dar pe lângă cele două distillate obținute din tescovina de struguri, avem și un distilat de mere și bine-nțeles, un distilat de prune, obținut dintr-o lizieră de pruni pe care o avem noi în mijlocul plantației de vie.

Interviul integral, în materialul video.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *