In vizor

Cozmin Gușă este acuzat că vrea să altereze rezultatul alegerilor pentru conducerea Federației Române de Judo, profitând de pandemie

Scris de 273

Alegerile pentru conducerea Federaţiei Române de Judo (FRJ) vor avea loc pe 24 februarie, la Poiana Braşov. Actualul președinte al FRJ, Cozmin Gușă profită de pandemie și lcondiționează participarea la Adunare Generală de transmiterea în prealabil a copiilor după delegația de reprezentare a structurii sportive, în cotradicție cu prevederile din Statutul Federației Române de Judo.

„Tinand cont de conditiile speciale de siguranta (dezinfectie, distantare fizica si portul mastii) ce trebuiesc respectate, pentru o mai buna organizare si respectare a ordinului comun al Ministerului Tineretului si Sportului si Ministerului Sanatatii si intrucat lucrarile Adunarii Generale a FRJ se vor desfasura in prezenta unui notar public, va adresam rugamintea de a ne transmite pana vineri 19.02.2021 prin e-mail la adresa office@frjudo.ro sau fax la numarul 021/3179954, copie dupa delegatia de reprezentare a structurii sportive la Adunarea Generala Ordinara si de Alegeri  pentru a putea emiterea acreditarile persoanelor participante (pentru cei care inca nu le-au trimis)”, este informarea de pe site-ul Federației. 

Această stratagemă nu a trecut neobservată de unii membri ai Federației, care consideră că în acest fel conducerea Federației știe din timp cine urmează să participe la Adunarea Generală și poate să încerce influențarea voturilor.

In atenția participanților la Adunarea Generala de alegeri…. aceasta cerința a federatiei este nestatutară și profund imorala. Conducerea Federatiei dorește sa știe pe cine sa intimideze sau cu cine sa-și negocieze continuitatea nociva. Soluția corecta este boicotarea acestei cerințe, pe de alta parte vom proceda și la atacarea in justiție a acesteia.

Am fost curioși să aflăm punctul de vedere al președintelui Federației, Cozmin Gușă, însă dânsul a refuzat să discute cu Ziar de Cluj, considerând că „nu avem standardele potrivite”.

Ne bucurăm că nu ne coborâm la standardele unui pișcotar politic din Micro 3 din Turda.  

UPDATE:

Cozmin Gușă revine cu un drept la replică: 

„Cum să nu știți voi că eu sunt din Câmpia Turzii, cartier Insula, adică exact dintre cei ce eram împotriva turdenilor din Micro 3, la meciurile ISCT-Sticla Turda ?! ‍♂️ .”

 

 

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 8 hours Vocea ta
  Azi s-au demontat, pentru totdeauna, poveștile lui Emil ”OSĂ” Boc despre Oraș: ”Nimeni nu este uitat, nimeni nu este lăsat în urmă. Orașul pentru oameni, nu pentru profit. Eco, nu ego”
 • Acum 12 hours In vizor
  Cum a fost la festivalul romilor din Cluj, unde nu participă nici o autoritate publică: ”Lasă că vine Boc cu nevasta-n spinare, ca la Untold”
 • Acum 16 hours Vocea ta
  INVITAȚIE LA KHETANE PE TEMA JUSTIȚIEI SOCIALE: ”Vă invităm la un exercițiu de reflecție și solidaritate, pornind de la cazul clujenilor care locuiesc în cartierul Pata Rât al Clujului”
 • Acum 17 hours In vizor
  CLUJENII SE PLÂNG DE BETOANE, numai Emil Boc vede cu oglinda strâmbă a ”bunelor practici” și cum crește spațiul verde mai ceva ca promisiunile în campania electorală.
 • Acum 1 day In vizor
  ”Pornohaci” invitat la Zilele Comunei Jucu. Pe bani publici. De ce?
 • Acum 1 day In vizor
  Pro TEMBEL l-a omorât pe Florin Salam. Acesta susține că zvonurile sunt o exagerare. Fără să își ceară scuze, prompteriștii au șters știrea de pe site
 • Acum 2 days Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Vernisaj Darius Ludwig la Khetane!
 • Acum 2 days FOTOGRAFILA
  BAȘI, ARTIFICII ÎN NOAPTE, BETOANE ȘI CLAXOANE: Bine că amicul Videanu livrează, că Emil Boc dalează. Dacă și ce e pe malul Someșului în Grigorescu e parc, atunci să ne fie nouă rușine! Că nu protestăm
 • Acum 2 days Din oras
  Garibaldi, podul care ”OSĂ” fie modernizat încă din 2014. Ecoul lui Boc, Dan Tarcea, a mai zis și el niște cuvinte despre cum ”OSĂ” fie mai frumos, mai trainic și mai arătos
 • Acum 2 days Din oras
  ZILELE CULTURII MAGHIARE DIN CLUJ-NAPOCA: Ministrul Culturii din Ungaria și nunțiul apostolic în România, la sfințirea Bisericii ”Sf. Mihail” după restaurare
 • Acum 2 days Din oras
  Emil ”OSĂ” Boc și-a sos ”Ecoul” și ”Inutilul” pe stradă să se tragă-n chip cu niște puble de gunoi inteligente. Cel mai inteligent lucru la aceste pubele este afacerea de cumetrie prin care au fost achiziționate de la ex-penelistul Doru Stoica
 • Acum 2 days Politica
  PSD: Nu susținem diminuarea schemei de compensare a prețurilor la energie, ci reglementarea pieței
 • Acum 2 days FOTOGRAFILA
  Oare Urbanistul de Cumetrie știe ce scrie pe autorizația construcției din fotografie? Sau a semnat ca “primarul Boc” pentru un amic imobiliar?
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE