Justitie

Cosmin Pop aka Șarpele, din nou probleme cu legea. Proxenetul de la Dej, amendat și cu permisul suspendat!

Polițiștii de la Serviciul Rutier Cluj i-au suspendat lui Pop Cosmin aka Șarpele Nebun permisul de conducere pentru viteză. Întâmplarea a avut loc săptămâna trecută în Jucu, proxenetul dejean fiind surprins la volanul unui Porsche, circulând cu 118 km/h. Echipajul i-a suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile, dat fiind viteza mare în raport cu limita în localitate (50 km/h), fiind amendat cu 1.300 de lei. 

„În noaptea de 3/4 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Cluj – Biroul Drumuri Naționale și Europene au depistat un conducător auto în timp ce se deplasa pe DN 1 C, în interiorul localității Jucu, rulând cu o viteză de 118 km/h. 

Ca urmare a depășirii limitei de viteză maximă admisă cu peste 50  km/h, față de acesta a fost luată măsura sancționării contravenționale în conformitate cu OUG 195/2002R, cu amendă în valoare de 1.305 lei. 

Totodată, a fost aplicată măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile”, arată cei de la IPJ Cluj.

 

Cosmin Pop a contestat măsura la Judecătoria Gherla pentru a putea circula până la o sentință definitivă. 

 

Cosmin Pop este anchetat pentru proxenetism, alături de  Pop Codin (COCO), Vlașin Tudor, Jula Lucian, Călin Man și Vlad Alexandru Rotar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *