Jos palaria

Corpul de Control al Premierului a ridicat toate actele solicitate despre Cluj Arena

Scris de 1,365

Tot Clujul a aflat ca doi emisari ai lui Victor Ponta, membri ai Corpului de Control au descalecat la Cluj-Napoca solicitand documente despre felul in care s-au cheltuit banii din Fondul de Rezerva al Guvernului, alocati pentru stadionul Cluj Arena. Exista suspiciuni intemeiate despre marirea intempestiva a pretului de la stadion?

Vom afla in curand, dar nu am vrut sa ramaneti cu impresia ca Mihai Seplecan a obstructionat definitiv interventia corpului de control. Chiar daca la inceput a refuzat sa ofere documente despre acest subiect, cerand explicatii scrise, in cele din urma, Mihai Seplecan in calitate de vicepresedinte cu atributii de presedinte le-a furnizat oamenilor lui Ponta toate documentele solicitate. Nu stim cu precizie ce cauta oamenii premierului, dar am aflat ca una dintre teme este felul straniu in care s-a facut atribuirea din 19 ianuarie 2011 (100 067), negociere fara anunt de participare in valoare de 38.699.913 lei. Justificarea alegerii procedurii de negociere, fara publicare prealabila a unui anunt de participare a fost “situatie de urgenta extrema survenita in urma unor evenimente care nu puteau fi prevazute de autoritatea contractanta”. Pentru Consiliul Judetean condus de Alin Tise pe atunci, situatia de extrema urgenta era, conform caietului de sarcini, efectuarea de lucrari la pista de atetletism, ascensoare, nocturna teren de fotbal, sistem wireless pentru transmitere date in timp real. Foarte mare urgenta sistemul wireless, ce sa zicem…

Pentru transparenta de care a dat dovada in relatia cu Corpul de Control al premierului oferindu-i in mod legal toate documentele despre Cluj Arena, Jos Palaria, Mihai Seplecan! 

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 5 hours PubliNews
  Mai multe branduri s-au alăturat campaniei Winter Sale din Iulius Mall Cluj, iar reducerile ajung până la 70%!
 • Acum 5 hours Politica
  Marcel Ciolacu după reținerea lui Pițurcă: ”Cred că nu va fi singurul caz!”
 • Acum 9 hours General
  L-A PUS LA LOC, PROBABIL CA SĂ-L POATĂ DA ÎNAPOI JOS, DAR DE DATA ACEASTA, “CU RESPECT”. Iuliu Maniu a revenit pe soclu
 • Acum 9 hours Politica
  “DOTTORE” LA “DOTTORE”, NU CRITICĂ “DOTTORATUL”. Ciucă despre acuzațiile de plagiat la adresa lui și a lui Lucian Bode: “Lăsăm să se desfășoare procesele din justiție”
 • Acum 9 hours Politica
  MINCIUNA, BOALĂ PROFESIONALĂ ÎN FAMILIA LIBERALĂ: Ligia Deca le-a spus liderilor PNL că Legile educației ar fi stat deja în consultare și că trebuie aprobate până în luna iunie pentru a nu pierde bani din PNRR. În realitate, proiectele nici acuma nu sunt publice!
 • Acum 9 hours In vizor
  În 2020, lui Piţurcă Jr. i se fluidizau în conturi 11 milioane de lei din conturile Ministerului Apărării. Luni, măştile neconforme din acel contract, l-au verticalizat pe Piţurcă Sr. direct în poartă la DNA
 • Acum 10 hours Din oras
  AICI SUNT VOTURILE DUMNEAVOASTRĂ: Primăria plătește 14 milioane de lei compensaţie pentru căldură clujenilor
 • Acum 10 hours Politica
  PSD își face planurile pentru preluarea conducerii Guvernului: puncte “fierbinți” în relația cu PNL
 • Acum 10 hours Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Campanie pe #Clujul_Civic: “Haideți să îi încălțăm pe micuții de la Pata Rât. Eu pot trăi fără 100 de lei în portofel, dar ei cum pot trăi fără încălțăminte?!”
 • Acum 11 hours In vizor
  Din 2014 suntem anunţaţi că se va putea ateriza şi “cu ceraceaful pus pe geam” pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca. Banii ăia s-au topit ca şi o ceaţă. Acum suntem “ameninţaţi” cu un nou sistem ultra-modern. BONUS: care este diferenţa dintre cei 150 de metri din 2014 şi cei 150 de metri din 2023? S-a devalorizat şi metrul de atunci?
 • Acum 11 hours In vizor
  Cum arată un proiect european la Dej. Apa din rigole refulează prin canalizare în casele oamenilor
 • Acum 12 hours In vizor
  VAL DE REVOLTĂ LA CLUJ DUPĂ CE STATUIA LUI IULIU MANIU A FOST TRATATĂ CA UN DEŞEU: “Spargerile de asfalt, rebordurările continuă în Cluj fără ruşine”. Constatăm că Boc nu ştie ce să mai mintă
 • Acum 13 hours Din oras
  DE CE NU NE MIRĂ? După ce a pus monopol pe Cluj, Supercom își dă arama pe față: tarifele aproape s-au dublat, dar gunoiul nu e ridicat
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE