Din oras

Copiile xerox s-au reîntors în Primăria Cluj-Napoca. Boc pus la zid de clujeni: ”V-ați lăudat cu eliminarea copiilor xerox”

Primarul Emil Boc s-a lăudat în campania electorală pentru alegerile locale că au fost eliminate copiile xerox din Primăria Cluj-Napoca în acest sens fiind achiziționate 60 de scannere. La o lună de când Boc a fost ales primar cu peste 70% din voturi, o clujeancă semnalează că a fost în Primăria lui Boc pentru a ridica certificatul de naștere al copilului său și i-au fost solicitate copii xerox.  

Clujeanca se întreabă pe bună dreptate ce s-a ales din promisiunea primarului Boc care se laudă cu eliminarea copiilor xerox din Primărie. 

”Sunt foarte curioasă ce finalitate au avut scanerele care elimină copiile xerox la primărie și cu care v-ați făcut campanie electorală din moment ce azi am prezentat o cerere pentru înregistrarea nașterii copilului și mi s-au solicitat copii xerox după documente. Nu mi se pare deloc corect față de noi cetățenii orașului care plătim impozite și taxe să ne fie în continuare solicitate copii xerox mai ales acum în plină pandemie dar și în rest, din moment ce v-ați lăudat cu eliminarea acestora. Sau a fost strict publicitate pentru campania electorală….”, este mesajul pe care o clujeancă i l-a transmis primarului Boc. 

În luna august, primarul Emil Boc declara: „Am trimis în istorie copiile xerox” și îi asigura pe clujeni că nu vor mai fi trimiși să caute un xerox. 

„Am trimis în istorie copiile xerox cerute cetățenilor. Fie că este nevoie de buletin, certificat de căsătorie, de naștere, certificatul de înregistrare la registrul comerțului, extrase de carte funciară, copii de talon, acestea nu vor mai fi cerute de Primărie. Clujenii nu vor mai trebui să meargă peste drum, să caute un xerox, apoi să revină la primărie cu ea. Suntem pregătiți să le facem la fața locului prin cele 60 de scanere”, declara primarul Boc.  

Iată însă că realitatea este departe de ceea ce vrea Boc să transmită. Boc și Tarcea s-au prezentat la un ghișeu al primăriei, iar imaginile au fost postate pe Facebook, să dea bine la alegători. Cetățenilor de rând încă le sunt cerute copii xerox. Poate s-a defectat scanner-ul, sau poate asistăm la o altă promisiune a primarului, menită să dea bine în poze și filmulețe.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *