Din oras

Copaci rupți și bănci distruse. RADP, dacă tot amenajați exteriorul parcului, dați o geană și în interiorul acestuia până nu se întâmplă o tragedie!

Parcul Central se transformă din oază de liniște într-o zonă periculoasă. În ultimele zile s-au rupt mai multe bucăți de lemn uscat din copacii care nu par deloc bine îngrijiți. Mai mult, o parte din bucățile de trunchi au căzut pe mobilierul din parc, distrugându-l. 

Regia de Administrare a Domeniului Public acoperă mentenanța pentru principalele spații verzi din Cluj-Napoca. Când vine vorba de Parcul Central, RADP nu doar că a neglijat toaletarea copacilor, dar și efectuează lucrările de modernizare pentru străzile din zonă, un șantier despre care clujenii spun că durează prea mult și afectează inclusiv vecinii din zonă. 

Miza lucrărilor făcute cu mare grabă o reprezintă un termen scurt de execuție pentru ca festivalul UNTOLD să se poată desfășura în septembrie. 

CITEȘTE ȘI: Cele două fețe ale Parcului Mare: europeană și comunistă FOTO

Stradă de 136 metri liniari din centrul Clujului, reabilitată cu 150 mii euro. Modernizarea oferă „oportunități pentru persoanele de toate vârstele: să interacționeze și să participe la evenimentele comunității”. Ghici care?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *