Afacerea zilei

Constructorii italieni de autostrăzi de la Tirrena Scavi și-au mărit cifra de afaceri de șase ori într-un an. Profitul, în scădere

Italienii de la Tirrena Scavi SPA Sânnicoară, județul Cluj, cunoscuți în România pentru construcția de autostrăzi au raportat date financiare bune pentru anul 2020, mai ales în ceea ce privește cifra de afaceri. Profitul a fost în ușoară scădere față de anul 2019. În anul financiar precedent, compania a majorat și numărul de angajați.

Anul trecut, Tirrena Scavi SPA a înregistrat o cifră de afaceri de 19,1 milioane euro, mai mult de aproximativ șase ori față de anul 2019 când valoarea veniturilor totale a fost de 3,2 milioane euro. În urmă cu trei ani, italienii au avut 21 milioane euro cifră de afaceri.

Profitul net declarat în 2020 a fost de aproape 588 mii euro, în scădere față de anul 2019 când compania a avut un câștig net de peste 895 mii euro. În urmă cu trei ani, profitul net era de aproximativ 605 mii euro.

Numărul mediu de angajați de anul trecut era de 259, mai mulți decât în 2019 cu 108. În urmă cu trei ani, compania avea 129 de salariați.

Din Consiliul de Administrație face parte Brunetti Filippo.

O singură firmă este conectată direct de Tirrena Scavi SPA. Vorbim despre Tirrena Scavi SRL Sânnicoară – obiect de activitate închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, asociați Tirrena Scavi SPA și Alba SRL, cifră de afaceri 420 mii euro, profit net 295 mii euro și zero angajați.

De la început, Tirrena Scavi Italia a acordat o mare atenție piețelor externe. În 1975, a început prima sa experiență de lucru în străinătate cu o filială în Jeddah, Arabia Saudită, unde, în următorii 10 ani, a realizat proiecte majore de infrastructură rutieră. Alte proiecte importante de inginerie civilă au fost întreprinse în Republica Slovenia, în Egipt și în România, unde o organizație de afaceri eficientă a permis Tirrena Scavi să execute proiecte complexe și variate în toată țara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *