Rautacisme

Consilierii locali PSD, Mătușan și Ciubăncan, lovesc din nou: De comoditate să urmărească ordinea de zi, solicită președintelui de ședință să le citească mură-n gură titlul proiectelor. Cică cetățenii ar fi cerut

Despre incompetența administrativă a consilierilor locali PSD, Vladimir Mătușan și Anca Ciubăncan s-ar putea face un serial de comedie. Românul oricum e obișnuit să facă haz de necaz așa că decât să ne facem sânge rău de lipsa de profesionalism a celor care conduc orașul mai bine să râdem de ei.

După ce la începutul anului s-au luat degeaba de un dezvoltator imobiliar, apoi au intrat în dezbateri interminabile cu subiecte total pe lângă tematica ședințelor de Consiliu Local, iată că astăzi a apărut o nouă ocazie pentru cei doi consilieri să se facă de Sfânta Minune.

Citește și:

PSD are cei mai penibili oameni din Consiliul Local Cluj-Napoca. Ciubăncan și Mătușan se fac de râs în fiecare ședință: „Nu se poate să ne tăiați aripile, lăsați-ne să vorbim!”. Emil Boc îi persiflează la greu

În ședința de Consiliu Local de astăzi, Vladimir Mătușan și Anca Ciubăncan au sărit la „gâtul” viceprimarului Dan Tarcea (președintele de ședință). Motivul? De ce nu citește numele întreg al proiectului de hotărâre care urmează să fie supus votului consilierilor? Nu este suficient să citească doar numărul proiectului.

Mătușan a invocat faptul că îi este greu dacă nu le are listate în față. Dan Tarcea l-a invitat să meargă la cabinetul primarului și să listeze proiectele.

„Aș vrea să vă rog să citiți toate titlurile proiectelor, nu numai proiectul 1, 2, 3, 4, 5 pentru că ne este greu dacă nu avem listate proiectele în față să urmărim și să ne pronunțăm în cunoștință de cauză chiar dacă am citit și analizat proiectele.

Nu este solicitare, este clar v-am solicitat să citiți nu doar proiectul 1 ci și titlul proiectului. Nu are nicio legătură dacă eu am acum în față proiectul sau nu îl am în față. Nu am spus că nu am unde să listez proiectele”, a spus Mătușan.

La fel cum a făcut Boc în alte ședințe și Dan Tarcea l-a luat la mișto pe Mătușan.

„Domnul Mătușan, sunteți consilier local, aveți acces la toate datele, rămâne așa cum am discutat și până acum și cum au fost în ultimii ani ședințele de Consiliu Local”, a precizat Tarcea.

Anca Ciubăncan a dat vina pe cetățeni. Cum că ei ar fi solicitat acest lucru. Mai mult, în opinia sa aceasta este o adevărată problemă. Dacă acestea sunt probleme, atunci lipsa de locuințe sociale și locuri în creșe ce sunt, doamna consilier?

„Susțin punctul de vedere a colegului consilier local Mătușan. Toate aceste probleme au apărut în urma sesizărilor cetățenilor. Eu am înțeles că din punct de vedere cutumial dvs ați stabilit doar citirea proiectului ca și număr, cetățenii doresc să se știe exact despre ce se vorbește. Asta este problema noastră și ni se semnalează în mod constant acest lucru. Și nu cred că aici vorbim despre o cutumă, este o chestie formală și care trebuie respectată și cred că sunt înțeleasă de toată lumea și chiar cred că este o problemă acest lucru”, a afirmat Ciubăncan.

Așteptăm următoarea ședință pentru a vă prezenta un nou episod din serialul de comedie despre aventurile lui Mătușan și Ciubăncan în Consiliul Local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *