Politica

Consilierii locali PNL vor capul lui Petran. Presedintele PNL Cluj-Napoca nu pleaca fara sa-i traga pe altii dupa el

Giacomo Dreoni, Ovidiu Florian, Doru Stoica si Dan Tarcea, toti patru consilieri locali din partea PNL, ii cer demisia presedintelui organizatiei municipale, Ioan Petran. Reprezentantii in Consiliul Local sustin ca Petran este singurul si cel mai mare vinovat pentru rezultatele dezastruoase ale PNL la alegerile europarlamentare.

“Ioan Petran a preluat o organizatie puternica care obtinuse votul si increderea a peste 25% dintre clujeni si pentru micutul sau interes, a coborat-o la 9,5%. Avand in vedere scorul rusinos obtinut de PNL Cluj-Napoca la alegerile europarlamentare, grupul consilierilor locali ai PNL Cluj cerem ca Ioan Petran sa-si asume responsabilitatea rezultatului dezastuos obtinut la alegerile europarlamentare si sa-si dea demisia de onoare”, sustin cei patru consilieri ai PNL.

In replica, presedintele PNL Cluj-Napoca spune ca le va onora doleantele daca isi vor asuma si ei, la randul lor, esecul de duminica.

“Daca isi dau demisia din Consiliul Local, simultan, cu demisiile pe masa, imi dau si eu demisia din functia de presedinte. Sunt consilieri locali ai PNL si au avut obligatii si targeturi in campanie la fel ca mine”, a declarat Petran pentru Ziar de Cluj.  

Presedintele organizatiei municipale sustine ca cei patru consilieri sunt la fel de vinovati pentru rezultatul dezastruos al alegerilor europarlamentare.

“Nu s-au implicat cu nimic. Au fost de vreo doua trei ori pe strada cu mine si atat. Daca am gresit, ne dam, cu totii, in solidar, demisiile”, a mai spus Petran pentru Ziar de Cluj.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *