Din oras

Consilierii judeteni se lauda cu aparitii la TV, deplasari si diplome

Consilierii judeteni au fost si in acest an mai harnici decat colegii lor de la Consiliul Local si si-au depus deja rapoartele de activitate pentru anul trecut. Mai mult de jumatate dintre consilierii judetului s-au achitat de datoria de a aduce la cunostinta publicului activitatea desfasurata in 2013, chiar daca rapoartele nu abunda in proiecte de succes.

Penelistul Eugen Druta a tinut sa sublinieze in raportul sau de activitate ca a avut rabdare pe tot parcursul anului 2013 si nu i-a injurat nici pe colegii din Consiliu si nici pe cetatenii care au venit la el in audienta.

“Am respectat dreptul de opinie al celorlalti consilieri si am dat dovada de rabdare si politete atunci cand unele discutii si replici in sedintele de consiliu s-au abatut de la ordinea de zi. (…) Am respectat Constitutia si legile tarii, regulamentul de organizare si functionare al Consiliului Judetean, m-am supus regulilor de curtoazie si disciplina, in relatiile cu cetatenii am folosit un limbaj civilizat”, arata Druta in raportul depus in 21 ianuarie.

Colegul de partid Emil Bogdan a lipsit de la o singura sedinta, fiind plecat in strainatate in concediu.

“Am participat alaturi de presedintele CJ Horea Uioreanu la delegatia CJ in Serbia, pe Valea Timocului, unde timp de trei zile am avut intalniri cu fruntasi romani, unde delegatia a fost insotira de ansambluri artistice ale judetului nostru, de mesteri populari, contribuind pe langa sprijinul politic acordat romanilor de pe Valea Timocului si la schimbul cultural si de asemenea la apropierea intre judetul Cluj si zona Timocului”, arata consilierul.

Horatiu Catarig a fost printre cei mai vorbareti consilieri judeteni in 2013 – a avut nu mai putin de 304 interventii in plenul Consiliului Judetean. A initiat 10 proiecte de hotarare, a propus 21 de amendamente, din care 16 au fost acceptate. Tot emisiunile TV si conferintele de presa au ramas mandria lui si in acest an.

“Am avut numeroase declaratii in presa scrisa si in televiziune, cu referire la proiectele de hotarari supuse plenului spre aprobare”, arata Catarig.

Ianchis-Ghete Iulia Ligiana de la PP-DD se lauda cu participarea la inaugurarea noii piste de la Aeroport si la lansarea postului de televiziune Digi 24.

“In 26.10.2013 am participat la inaugurarea noii pistei (sic!) de decolare-aterizare Aeroportului International Avram Iancu Cluj, ocazie cu care am primit o diploma si distinctia de exceptie pentru contributia la bunul mers al institutiei. In 28.10.2013 am participat la lansarea Televiziunii locale Digi 24 Cluj-Napoca”, se arata in raport.

Udemeristul Nemeti Andrei a fost in anul 2013 omul cu deratizarea, asa cum singur noteaza in raportul de activitate.

“Avand in vedere ca am fost desemnat de catre Consiliul Judetean Cluj, factor de raspundere cu deratizarea Cheilor Turzii (zona turistica) am organizat sedinta cu primarii al caror pamant se invecineaza cu zona si rezervatia Cheilor Turzii in vederea incheierii contractelor de colaborare si stabilirea programului de actiune in zona de rezervatie turistica”, arata Nemeti in raport.

Marius Balaj a participat la 20 de sedinte, a initiat 5 hotarari si a propus 17 amendamente. Consilierul PNL tine sa ne aduca aminte ca lucreaza pentru cetatenii judetului.

“Proiectele realizate sau in curs de realizare sunt multe si sunt cunoscute, nu am sa le enumar acum. Pentru anul 2014 mi-am propus sa fiu si mai aproape de cetatean si problemele lui (probleme individuale sau de grup), care nu sunt putine si sa incerc sa rezolv cat mai multe dintre ele. Este important sa continuam proiectele la nivel de judet incepute in 2013 sau inainte si sa nu uitam ca noi lucram pentru cetatenii judetului, cetateni care ne-au acordat incredere.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *