In vizor

Un consilier local din Câmpia Turzii acuză că a fost bătut la Balul Rotary de la Milexim Ballroom, de un om de afaceri!

Consilierul local Mihai Șandru acuză faptul că vineri seara a fost bătut în toaleta de la Milexim Ballroom, acolo unde era organizat Balul caritabil al Club Rotary Câmpia Turzii. Agresorul ar fi Iulian Hetea, un om de afaceri din localitate, care s-ar afla în spatele construirii blocului cu ”probleme” de lângă stația de carburanți Petrom, de la intrarea dinspre Viișoara, potrivit turdanews.net

Mihai Șandru spune că a fost urmărit la baie de către omul de afaceri din Câmpia Turzii, iar acolo au fost doar ei doi. La ușă crede că ar fi stat fiul lui Hetea, de ”șase”. Conform consilierului local, Hetea l-ar fi luat la întrebări că ce are cu el și cu blocul pe care-l construiește lângă stația Petrom, după care s-a năpustit asupra lui, aplicându-i mai mulți pumni, care i-au vinețit mai multe zone ale corpului.

Mihai Șandru: ”A dat cu ambele brațe”

”La ambele brațe, umărul stâng, coaste stânga. Mi-am ferit capul pentru că mi-a fost frică să nu îmi scoată dinții. Umărul mă doare un pic mai tare pentru că am primit o lovitură directă când mi-am ferit fața. A fost prima lovitură dată pe neașteptate.

M-am speriat când mi-a spus că mă omoară, să nu dea cu un cuțit.

Oricum nașpa experiență. Prima din viața mea când pățesc așa ceva.

Totul s-a petrecut într-un timp foarte scurt și a dat cu ambele brațe pentru că am fost prins pe un culoar de unde nu puteam să scap decât dacă săream peste el.”, ne-a declarat Mihai Șandru, care a spus că luni dimineață se va prezenta la IML Cluj.

Organizatorii balului, ”no comment”!

Chestionat pe seama acestui incident, președintele Club Rotary Câmpia Turzii, George Moldovan, care a fost organizatorul evenimentului, a spus că nu are nimic de declarat pentru că niciun membru Rotary Câmpia Turzii nu ar fi fost implicat în vreun incident.

”Nu avem nici o declarație de făcut, pentru că nici un membru al Rotary Club Câmpia Turzii n-a fost implicat în nici un incident.”, a spus George Moldovan, dând de înțeles că la astfel de evenimente fiecare trebuie să-și poarte de grijă.

Mihai Șandru este din Câmpia Turzii, însă este membru al Club Rotary Turda.

Consilierul local sesizase ilegalitățile care stau în spatele construirii blocului

Mihai Șandru spune că Iulian Hetea i-ar fi reproșat că ar fi făcut o plângere la DNA, privind ridicarea blocului, însă el susține că nu a făcut nicio plângere, doar a ridicat problema în Consiliul Local.

”Este un bloc de 6 etaje, lângă Lukoil. Toată lumea îl vede! Blocul respectiv nu are autorizație de construcție! Acolo vor locui oameni, vor sta copiii cetățenilor din acest oraș. Blocul respectiv nu a avut nicio fază determinată avizată de Inspectoratul de Stat în Construcții! Domnule primar, dacă vă doriți investiții, să le facem legal! Un bloc se înalță la 6 etaje și nimeni nu face nimic!”, acuza consilierul Mihai Șandru, în aprilie 2022.

Președintele PSD Câmpia Turzii: ”Nu este un comportament demn pentru un consilier local”

Președintele PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, partid din care face parte consilierul local Mihai Șandru, spune că nu poate accepta un astfel de comportament din partea unui consilier local, care l-ar fi provocat pe omul de afaceri din Câmpia Turzii că-i arată el, iar ulterior conflictul acesta a degenerat, probabil pe fondul tensiunii la care omul de afaceri a fost supus.

”Nu este admisibil ca la un eveniment de această ținută, un consilier local al PSD Câmpia Turzii să aibă un astfel de comportament, de provocare și de amenințare la adresa unui om de afaceri din localitate. Am înțeles că Mihai Șandru ar fi generat inițial o stare conflictuală, respectiv o ceartă verbală, care ulterior a degenerat în baia unde avea loc evenimentul, unde cei doi s-au întâlnit.

PSD Câmpia Turzii nu poate accepta astfel de comportamente din partea unui consilier local. Vom supune analizei Biroului Local această situație și probabil vom lua în discuție și excluderea domnului Șandru Mihai din PSD, în cazul în care vor reieși elemente care nu-i fac cinste și nu ne fac cinste nici nouă. Evident, domnul Șandru are și opțiunea de a-și prezenta demisia de onoare, pentru a nu păta partidul cu efectele acestui scandal.”, ne-a declarat Avram Gal.

Iulian Hetea: „Nu este adevărat!”

Iulian Hetea neagă și spune că nu este adevărat, precizând că va reveni în cursul zilei de mâine cu informații complete.

„Nu este adevărat! Mâine o să revenim și noi cu o declarație să se știe adevărul!, a transmis Iulian Hetea.