In vizor

Conducerea IPJ Cluj a demarat o ancheta internă împotriva echipajului care a intervenit la scandalul din Florești

Ieri după-masă, Ziar de Cluj prezenta un eveniment șocant, un echipaj de poliție din Florești a fost chemat să intervină după ce un vecin a încercat să atace CU TOPORUL șase copii și pe părinții acestora, deranjat de zgomotele micuților. Cum persoanele se aflau în apartament, iar ușa era închisă, agresorul a încercat să spargă ușa cu toporul, copilașii fiind extrem de speriați. Părinții au sunat la 112, iar polițiști prezenți la fața locului n-au legitimat nicio persoană și n-au luat nicio măsură împotriva agresorului, ci doar le-au transmis victimelor că dacă au chef să meargă la secție în următoarea zi să depună plângere pentru distrugere. 

Citește și: Conducerea IPJ Cluj? Un echipaj de poliție de la Florești află că ȘASE MINORI sunt în pericol, din cauza unui vecin care le-a spart ușa cu toporul, și decid să nu ia nicio MĂSURĂ!

Cum nu o ușă spartă cu toporul era miza ci siguranța micuților și a părinților, Ziar de Cluj i-a îndrumat pe aceștia să depună plângere penală fiind în continuare speriați că vor fi atacați din nou de vecinul violent. Prin materialul publicat am cerut conducerii IPJ Cluj să verifice dacă victimele au depus sesizarea și să demareze o anchetă împotriva polițiștilor care au intervenit în urma apelului 112. Sau mai degrabă nu prea au intervent, decât cu prezența. Că măsuri n-au luat. 

„Ca urmare a unei plângeri prealabile formulate în cursul serii de ieri, 15 noiembrie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au demarat activități specifice în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de distrugere, fiind astfel cercetate aspectele necesare pentru lămurirea tuturor împrejurărilor și circumstanțelor faptei sesizate.

De asemenea, în urma informațiilor apărute în spațiul public, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj a dispus efectuarea de verificări pe linie internă privind  modul de intervenție la eveniment”, se arată în informarea dată de IPJ Cluj. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *