FEISBUCISME

Condamnații mai vor mandate de primari. Chiar îi votați? Că nu rămân patru ani pe funcție nici dacă merg la vrăjitoare

Scris de 65

Atenție! POZA – CLIȘEU + SITUAȚIE CLIȘEU
Sunt câteva situații în județul Cluj cu primari care mai vor un mandat în vreme ce DEJA !!!sunt condamnați!!! de către instanța de fond. Prefectul Mircea Abrudean a eliberat din funcție vreo trei-patru indivizi de genul cu sentințe care prevedeau clar că nu mai pot fi primari/consilieri locali.
Acum vă întreb eu, de ce să îl crezi pe infractor că merită încă un mandat, de ce să îl votezi, dacă oricum și de s-a ”pocăit” vine sentința finala, într-un caz fericit se dă închisoare cu suspendare, cu interzicerea dreptului de a ocupa funcții publice??? #efectivnupleacaacasa
Gândiți-vă că un astfel de individ nu doar că e condamnat la fond, ci e trimis în judecată în al doilea dosar penal, iar polițiști mai fac cercetări pentru alte trei infracțiuni comise de către acesta. Îmi vine să dau react ”haha” la fiecare poza de campanie a lor. E trist ca au ”ador” de la electorat.
Ce vreau să spun e că degeaba oamenii aceștia vor merge în public zicând că dosarul e fabricat, că ei sunt nevinovați, în momentul în care: cercetați au fost, pe cameră preliminară s-a confirmat rechizitoriul, iar cel puțin un judecător a decis condamnarea lor pentru faptele imputate.
Ei candidează acum, dar e imposibil să vă reprezinte interesele încă patru ani. Candidează din lăcomie, au pus pe picioare proiecte doar în ultimele luni ca să iasă filmulețele de campanie și vor reuși să vă fraierească AGAIN. De ce?
„Why, God? Why?”ULTIMA ORĂ

 • Acum 51 mins Politica
  PROASTA COMUNICARE A PSD ÎN GREVA PROFESORILOR: Când nu s-a respectat niciodată Legea care acordă 6% din PIB Educației, să vii să contracarezi ”dreptul la grevă” cu ”dreptul la educație”, înseamnă să ai consilieri extrem de proști!
 • Acum 2 hours Eveniment
  Președintele sindicatelor din Educație: ”În momentul de față vorbim de amânarea examenelor”
 • Acum 2 hours Editorial
  Dervișii rotitori de la Guvernare
 • Acum 3 hours In vizor
  Le-au trebuit PATRU ani de la concursul de soluții pentru a ajunge, în sfârșit, să prezinte Comisiei de Urbanism (de Cumetrie din ”bocărie”) reamenajarea Cetățuii!
 • Acum 4 hours Sport
  Dan Petrescu a sărit la bătaie cu propriul jucător și i-a bătut obrazul lui Hagi
 • Acum 4 hours Eveniment
  Greva din învăţământ continuă: ”Guvernul trebuie să înțeleagă, măcar acum, în al doisprezecelea ceas”
 • Acum 5 hours Politica
  OPTIMISM: Vasile Dîncu susține că ”rotativa” OSĂ se facă
 • Acum 6 hours Politica
  ROTATIVA S-A ÎNȚEPENIT ÎN SARABANDA GREVELOR: Angajaţii CFR protestează luni în faţa Ministerului Transporturilor
 • Acum 16 hours Straineze
  După numărarea a 98% dintre voturi, Erdogan a câștigat alegerile prezidențiale inclusiv în numărătoarea opoziției
 • Acum 18 hours Politica
  STRÂNȘI DE ”OUȚE”, GUVERNANȚII SE MIȘCĂ: Premierul Ciucă i-a cerut ministrului Muncii să se întâlnească luni cu sindicaliștii pentru ca legea salarizării să fie finalizată mai repede iar profesorii să primească salarii mărite înainte de 15 iulie
 • Acum 23 hours In vizor
  Profesorii resping propunerile Guvernului și prevederile OUG anunțată duminică și transmit că vor continua greva: ”Un pic de bani și au redenumit primele, nu asta așteaptă colegii noștri”
 • Acum 1 day Politica
  Cum vrea Guvernul să oprească greva profesorilor de marți
 • Acum 1 day Din oras
  Greva generală din învățământ continuă. Profesorii din Cluj pregătesc noi proteste în fața Prefecturii
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE