PubliNews

Concert extraordinar de Craciun, la Iulius Mall Cluj

In asteptarea sarbatorilor, in Iulius Mall Cluj se aud colinde si cântece de iarna. Cei veniti sa cumpere cadouri pentru persoanele dragi vor completa periplul lor prin magazinele preferate cu spectacole dedicate Craciunului.

Miercuri, 16 decembrie, de la ora 19.00, pe scena din Atriumul Iulius Mall vor urca tineri talentati, care vor intregi atmosfera de poveste. Concertul extraordinar de Craciun va fi oferit clientilor de Maria Alexievici Quintet. Artista, alaturi de ceilalti membri ai trupei, vor interpreta melodii indragite de iarna, in stilul caracteristic lor. Vocea Mariei Alexievici va fi acompaniata la pian, tobe, saxofon si bass, pentru a le darui celor prezenti zambete, printr-un spectacol aparte. In deschiderea concertului, elevii din Corul Liceului Teoretic „Nicolae Balcescu” Cluj-Napoca ii vor incanta pe clientii Iulius Mall cu un program special, sub indrumarea dirijorului Iulian Teodorescu.

Pe agenda evenimentelor din Iulius Mall sunt incluse si alte evenimente, ale caror vedete sunt copiii din gradinitele si scolile din Cluj. Cei mici se intrec in a-l impresiona pe Mos Craciun, prin serbarile organizate la Iulius Mall.

Vineri, pe 18 decembrie, prichindeii de la Clubul Macarena au pregatit un spectacol dansant. Pe ritmurile energice ale muzicii, copiii isi vor demonstra munca de peste an, prin coregrafiile invatate, cucerind aplauzele publicului din Iulius Mall.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *