Jos palaria

Daruieste un zambet de Craciun la Polus

Polus Center impreuna BW Photo Booth organizeaza in perioada 11-22 decembrie 2015, campania Daruieste un zambet de Craciun. In cadrul acestei campanii toti clientii centrului comercial care isi vor face fotografii cu Mos Craciun pot oferi donatii catre Asociația Autism Transilvania.

Clujenii sunt invitati cu mic cu mare la Atelierul lui Moș Craciun ce se desfasoara in Piateta Matei Corvin, langa Biroul de Informatii din Polus Center, in perioada 11-22 decembrie 2015. In cadrul evenimentului toti cei prezenti il vor cunoaște pe Moș Craciun și vor putea face o fotografie cu acesta. Amintirea acestui moment poate aduce o bucurie celor 94 de copii de la Asociația Autism Transilvania. O parte din incasari vor fi donate pentru a sprijini proiectele asociatiei.

“Multumim partenerilor pentru oportunitatea de a informa clujenii despre nevoile copiilor cu autism. Din donatiile oferite cu drag de clujeni vom achizitiona materiale educative speciale pe care le vom folosi in activitatile terapeutice. Va suntem recunoscatori fiecaruia pentru bucuria pe care o faceti copiilor nostri”, a declarat Nicoleta Niste, director executiv al Asociatiei Autism Transilvania.

Ziar de Cluj isi da Jos Palaria in fata initiativei! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *