In vizor

Comuna Florești, în beznă de câteva ore. Localnicii, duși cu zăhărelul de Electrica Furnizare SA

Scris de 1,430

Fenomenele extreme se țin lanț în comuna-dormitor a Clujului. Localnicii au o viață ca în filme. Uneori le ,,bate” un cal cu copita în geam, alteori cămilele pasc libere printre blocuri așa că oamenii sunt scutiți de o vizită la zoo, deseori li se transformă străzile într-o mică Veneție de la canalizarea care-i inundă la fiecare ploaie și, de cele mai multe ori, Electrica Furnizare SA le oferă seri romantice, la lumina lumânărilor.

În această seară, floreștenii au primit din nou ,,cadou” o pană de curent. Cel puțin 6 ore, oamenii au fost nevoiți să stea și să ia o cină romantică la lumina lumânărilor. Să-și aducă aminte de comunism.

Localnicii de pe strada Porii din Florești au sunat aproape din oră în oră la furnzorul de energie electrică, iar răspunsurile primite au fost de-a dreptul halucinante. Ba că se lucrează la un transformator, ba că nu se lucrează. Oamenii au primit bonus și promisiuni goale. Problema nu s-a rezolvat într-o jumătate de oră sau maxim o oră, cum au anunțat sec reprezentanții Electrica Furnizare SA. Și la această oră, mai sunt câteva străzi în beznă.

Disperați, oamenii au apelat și la facebook ca să bată obrazul autorităților și să ceară o explicație. 

,,Așteptăm un comunicat oficial în care să explice ce s-a întâmplat. Nu îi cred că a fost o avarie . Avaria când se rezolvă, se rezolvă la toți de-odată.
Eu cred că au făcut niște modificări fără să anunțe crezând că duminica e ziua potrivită. Prostalăi…. sâmbata e mai potrivită”, a scris Alin Raț pe un grup de socializare.

Alții îi sar în cap ,,șerifului” Horia Șulea, singurul care nu pare afectat de întreruperile frecvente de energie electrică.

,,Domnule primar al Comunei Floresti, Horia Șulea, ținând cont că avem tot mai multe întreruperi de apă și curent, ce măsuri ați luat în relația cu furnizorii de utilități? Avem niște studii, evaluări a infrastructurii în comună? De ce se autorizează construcții dacă infrastructura este subdimensionată și cu probleme ? Nu ne mai tot trimiteți să sunăm furnizorii de utilități, știm răspunsurile deja. Noi căutam soluții și o calitate decentă a vieții. Nu să vă pasați responsabilitățile. Știți că imobiliarele în Florești costă mai mult decât în centrul Sibiului sau in Arad, Oradea?!”, a reclamat Iulia Ungureanu.

Îi punem și noi primarului Horia Șulea aceleași întrebări și îi cerem să coboare din turnul de fildeș și să ia aminte la doleanțele cetățenilor.

 

 

sursa foto: facebook/traiesc in floresti-clujULTIMA ORĂ

 • Acum 10 hours Vocea ta
  URBANISM DE CUMETRIE: ”Solicităm ca  Primarul Emil Boc să își ceara scuze public față de petent pentru că mai mulți ani nu i-a răspuns în scris în legatură cu hotărârea luată și nu l-a primit în audiență”
 • Acum 12 hours PubliNews
  The magic of giving: cumpără cadourile perfecte pentru cei dragi și câștigă premii uimitoare la Iulius Mall Cluj
 • Acum 14 hours FOTOGRAFILA
  Încă un deștept din partidul lui OSĂ: Patinoar la Florești cu copacii înglobați în gheață. Care OSĂ înghețe și, prin urmare, OSĂ fie tăiați la anul că s-au uscat
 • Acum 15 hours Rautacisme
  S-a dat cu gazon rulat să se acopere mântuiala lucrărilor de pe treptele de pe care Emil Boc ne va arăta mândria de a fi român
 • Acum 18 hours FOTOGRAFILA
  “Doreii” municipalităţii în Oraşul de 5 muşchi prea încordaţi ai lui Boc
 • Acum 18 hours Politica
  Stoltenberg: „NATO este pregătită să apere fiecare centimetru de teritoriu aliat” (…) „Cu toţii plătim preţul pentru războiul Rusiei împotriva Ucrainei, dar preţul nostru este în bani, în timp ce ucrainenii plătesc cu sânge”
 • Acum 19 hours Analiza
  Achimaş Cadariu crede că noi am uitat cum au fost trataţi bolnavii de cancer în pandemie şi-şi face publicitate politică cu “umanitatea” faţă de refugiaţii ucraineni
 • Acum 19 hours Politica
  Gabriela Firea despre certificatele de virginitate: “Un barbarism”
 • Acum 20 hours Politica
  Demisie din Consiliul Județean Cluj
 • Acum 21 hours Politica
  Sondaj CURS: PSD conduce detașat, PNL, dublu față de AUR. PNL plătește costurile guvernării, minciunile pe care s-a cățărat la guvernare
 • Acum 21 hours In vizor
  JUSTIŢIA TERGIVERSEAZĂ: Procesul inspectoarei din Primăria Cluj Napoca prinsă cu o avere ilicită de câteva sute de mii de euro merge cu viteza melcului
 • Acum 22 hours Politica
  ÎMPĂTIMIŢII DE “PĂCĂNELE”, TRECUŢI ÎN REGISTRUL NAŢIONAL, CA VIOLATORII: Legea care introduce obligaţia să existe o bază de date cu persoanele care intră la jocuri de noroc, promulgată
 • Acum 22 hours General
  Cod galben de ceaţă şi gheţuş
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE