In vizor

Comenzile din magazinul online Produs de Cluj au crescut cu 300%

Magazinprodusdecluj.ro, lansat de Consiliul Județean Cluj pentru comercializarea produselor locale, tot mai solicitat Comenzile au crescut cu cca. 300% Platforma de vânzare online a produselor tradiționale locale lansată de Consiliul Județean Cluj, respectiv magazinprodusdecluj.ro, a înregistrat în ultima perioadă o creștere exponențială a vânzărilor.

Aceasta a avut loc în contextul măsurilor de securitate sanitară recent impuse de autoritățile centrale în vederea limitării răspândirii infecției cu SARS-Cov-2. Astfel, numărul comenzilor efectuate pe platforma online www.magazinprodusdecluj.ro s-a triplat. Pentru a putea onora în timp util toate comenzile plasate pe platformă, a fost luată decizia de a crește frecvența livrărilor la două zile pe săptămână – marți și vineri. În cazul în care numărul comenzilor va continua să crească, există chiar posibilitatea ca produsele să fie livrate zilnic.

De asemenea, având în vedere interesul tot mai crescut pentru produsele locale clujene, comandate și livrate de la producători, dar și diversificarea cererii, se analizează posibilitățile de extindere a ofertei.

”Ne bucurăm că putem fi de folos clujenilor, în aceste vremuri de pandemie și restricții, fie că este vorba de producători sau cumpărători. Le oferim posibilitatea de a cumpăra direct de la producătorii locali, într-o manieră extrem de facilă și în condiții de deplină siguranță sanitară. În final, vor avea satisfacția de a fi consumat produse naturale de cea mai bună calitate și de a fi sprijinit, în același timp, economia clujeană și producătorii locali”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

În prezent, www.magazinprodusdecluj.ro cuprinde produsele a aproximativ 30 de antreprenori care oferă uleiuri presate la rece, brânzeturi, preparate din carne, sucuri, ciocolată artizanală, dulcețuri și siropuri naturale, prăjituri de casă, vinuri, miere de albine, legume și fructe de sezon, produse de igienă personală, etc. Produsele pot fi vizionate și comandate direct de pe platformă, plata fiind făcută direct cu cardul.

Pentru detalii privind produsele, dar și pentru suport tehnic necesar plasării comenzilor, este disponibilă linia telefonică 0741985823, zilnic între orele 9.00 și 19.00. Livrarea este gratuită la comenzi de peste 150 lei, în municipiul Cluj-Napoca și în întreaga Zonă Metropolitană.

De asemenea, cea mai mare și mai bine aprovizionată piață agro-alimentară din județul Cluj – Piața de gros Agro Transilvania din Dezmir – rămâne deschisă, clujenii având, în continuare, posibilitatea de a achiziționa produse de cea mai bună calitate, direct de la producători.
În acest sens, societatea aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj a luat toate măsurile necesare astfel încât accesul producătorilor și al consumatorilor de produse ago-alimentare românești să se realizeze în condiții de maximă siguranță sanitară, fără a se expune în vreun fel riscului de contaminare cu coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *