Focus

Comă indusă pentru femeia împușcată în cap de polițiști

UPDATE: Starea femeii împuşcate în cap, din greşeală, de poliţişti, prezintă o evoluţie favorabilă, iar aceasta a început să comunice cu medicii. Directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, a declarat recent, că deocamdată nu se ştie cu ce urmări neurologice va rămâne pacienta.

„S-a decis trezirea treptată a pacientei şi dânsa dă semne, comunică cu noi, în sensul că momentan deschide numai ochii. Trezirea nu se va putea face brusc din cauza leziunilor locale, ca să nu existe complicaţii ulterioare. Evoluţia e favorabilă; ceea ce nu putem spune deocamdată, până nu se face trezirea completă, este dacă vor fi sau nu ceva sechele neurologice”, a menţionat Adela Golea.

 

Starea de sănătate a femeii împușcate în cap, din greșeală, de un polițist din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Brâncovenești, urmează să fie evaluată de medicii clujeni. În prezent, după operația de extragere a glonțului, pacienta a fost internată în cadrul secției de Terapie Intensivă de Neurochirurgie.

Conform directorului medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj, Adela Golea, pacienta este într-o comă indusă:

”Pacienta este în comă indusă, intubată, ventilată, urmând să se facă o examinare CT, să vedem situaţia locală, iar după aceea se vor decide măsurile ulterioare”, a declarat Adela Golea. 

De asemenea, fratele femeii a susținut că au existat mai multe focuri de armă:

 „Numai un glonț a intrat, nu se știe exact, dar un glonț a intrat exact la ureche, până la măduva spinării”, a precizat acesta. 

Femeia din Reghin a fost împuşcată în cap, vineri seara, în timp ce mergea pe stradă, în localitatea Aluniş, după ce poliţiştii au făcut uz de armă pentru a prinde un şofer pe care l-au urmărit din Reghin. 

CITEȘTE ȘI: Femeie împușcată în cap de polițiști, internată la Spitalul Județean din Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *