Din oras

Clujul nu doarme, Clujul fumeaza in Sala Polivalenta

Perla Romaniei, asa cum i-a spus Emil Boc Salii Polivalente din Cluj-Napoca, constructie ce a costat aproape 88 de milioane de lei, a devenit, din nou, cel mai scump loc in care se poate fuma din oras. Ieri noapte, in cadrul petrcerii Alandala Day & Night, organizata in cadrul programului Cluj Never Sleeps, Sala Polivalenta a fost, din nou, inundata de sute de fumatori care nu s-au sfiit sa-si arunce chistoacele pe coridoarele celei mai moderne sali din Romania.
 

Degeaba s-au declarat socati sportivii Clujului, degeaba a luat pozitie insusi primarul Emil Boc la finalul anului trecut, atunci cand, in cadrul concertelor organizate de Transylvania Music Event s-a fumat in Sala Polivalenta ca intr-o carciuma de la coltul blocului. Degeaba a interzis Consiliul de Administratie al societatii care administreaza Sala Polivalenta fumatul in sala si pe caile de acces ale acesteia. La sapte luni de la scandalul fumatului in polivalenta, istoria s-a repetat.
 

Ieri noapte, pe coridoarele din partea de est a Salii Polivalente s-a fumat fara niciun fel de problema. Chiar daca pe pereti exista afise cu “Fumatul Interzis”, oamenii de ordine prezenti nu au avut nicio problema cu sutele de petrecareti care aruncau chistoacele pe coridoarele unei sali ce a costat aproape 88 de milioane de lei. De fapt, organizatorii nu au impus nicio restrictie in acest sens, de vreme ce pe masutele amplasate tronau scrumiere pline.

“Programul Cluj Never Sleeps reflecta efervescenta acestui oras. Sunt mandra de aceasta echipa, am reusit sa ii avem alaturi pe cei mai importanti actori culturali din Cluj-Napoca, au fost luni de munca de foc si cred ca suntem pe drumul cel bun: sa avem intr-adevar cel mai mare eveniment cultural din anul Capitalei Europene a Tineretului”, a declarat, saptamana trecuta, Anna Horvath, viceprimarul municipiului ClujNapoca, despre Cluj Never Sleeps, program in cadrul caruia a fost organizata si petrecerea Alandala Day & Night.

Proiectul Cluj Never Sleeps este coordonat de Federatia SHARE Cluj-Napoca si este unul dintre proiectele strategice ale programului „Cluj-Napoca 2015, Capitala Europeana a Tineretului”.

„Sunt extrem de revoltat de aceasta situatie! Am transmis acest mesaj si organizatorilor, carora li s-a pus in vedere interzicerea fumatului. A fost un abuz ce s-a intamplat acolo. Este inadmisibil, intolerabil asa ceva. Intr-o sala, care este perla Romaniei în momentul de fata, sa cobori standardul si sa fumezi in ea. Cum se poate gandi cineva ca merge in Sala Polivalenta sa fumeze?”, se revolta Emil Boc la finalul anului trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *