Din oras

Clujul mai stabilește un record național: până și bălăriile contribuie la eforturile Primăriei de a înverzi orașul

Clujul mai stabilește un record la nivel național prin locurile publice înierbate dotate cu aparate de fitness. Electoral, în Cluj au fost instalate chiar și aparate de mișcare în aer liber care pot încărca dispozitive mobile. Însă întreținerea acestor spații pare să nu mai trezească interesul autorităților. 

Iată cum arată un spațiu dedicat mișcării în aer liber pe malul Someșului din cartierul Grigorescu

La finalul anului 2018, Primăria aloca 826.000 euro pentru dotarea parcurilor și locurilor publice cu aparate de fitness.

CITEȘTE ȘI: Primăria cumpără aparate de fitness cu aproape 826.000 euro. O sală poate fi dotată complet cu 30.000 euro

Amplasarea aparatelor de fitness a continuat și în perioada electorală din septembrie 2020. 

Contrastul dintre imaginile publicate de reprezentanții administrației locale și spațiile dotate cu aparate de fitness din teren sunt evidente:

În mai 2020, licitația pentru întreținerea și reparația aparatelor de la locurile de joacă pentru copii, precum și câteva aparate de fitness, a fost câștigată de firma Dupex, care a obținut un contract gros în valoare de 4,9 milioane de lei, adică de 1 milion de euro.

CITEȘTE ȘI: Dupex mai câștigă o licitație în Cluj pentru întreținerea aparatelor de joacă și fitness. Valoarea contractului este de 1 MILION DE EURO

Recent, administrația locală a lansat și o licitație în valoare de 4.598.500 lei/cca 933.220,72 euro pentru piesele de schimb necesare modernizării aparatelor de joacă de pe raza municipiului Cluj-Napoca. 

Ziar de Cluj a semnalat în repetate rânduri starea proastă a spațiilor de joacă dedicate celor mici ori a locurilor publice dedicate mișcării. 

CITEȘTE ȘILicitație de aproape 1 MILION de EURO pentru piesele de schimb necesare modernizării aparatelor de joacă din cartierele Clujului

 

 

 

 

 

 

sursa foto: captură clujulcivic/facebook.com 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *