Rautacisme

Clujul imobiliar: 470 de euro chirie în Mărăști pentru o experiență de salon de spital

„Suiradiv Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament aflat in cartierul Marasti. Acesta este compus din 3 camere decomandate, 1 bucatarie si 2 bai. Acesta dispune de balcon deschis, balcon inchis, loc de parcare, centrala termica proprie, este mobilat, utilat si izolat termic.

Apartamentul se afla in apropierea mijloacelor de transport in comun.

AlegeSuiradivpentru un nou inceput!”

Așa sună acest anunț redactat neglijent, postat pe site-ul compariimobiliare.ro. Vorbim despre Clujul imobiliar al anului 2020, în care vi se propune un apartament din secolul trecut, cu finisajele originale, din anul 1970.

Pentru acest apartament de 3 camere, aflat „în zona Mărăști”, deci, probabil, într-un alt cartier, de lângă Mărăști, agenția cere 470 de euro. De fapt, proprietarul, fiindcă agenția solicită doar 50% comision.

Nu e vorba, că apartamentul își merită pe deplin banii! Vă veți da tot salariul pe chirie, însă proprietatea „dispune” de faianță albă, care vă va oferi un feeling aparte, de salon de spital, „dispune” și de uși comuniste, care vă vor transpune direct în Epoca de Aur, de lustre și de tot tacâmul promovat de către agenții drept „finisaje clasice”.

„AlegeSuiradivpentru un nou inceput!”

De faliment personal, probabil.

Susține Ziar de Cluj!

Timp de aproape 10 ani, ți-am oferit gratis articolele noastre. A venit timpul să devenim parteneri. Ziar de Cluj va implementa în curând abonamentul de 10 lei pe lună pentru toți cititorii. Pentru toți cititorii care ne respectă curajul și experiența.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *