Din oras

Clujenii sunt NESPĂLAȚI. Asta ne spune o nespălată mintal a companiei de cumetrie locală (aflată pe lista scurtă a pilelor, cunoștințelor și relațiilor lui Neag): ”40% din totalul mijloacelor de transport în comun noi achiziționate, tapițeria scaunelor necesită renovari substanțiale”

Cu o amendă pentru discriminare la activ, pentru ceea ce am definit noi drept ”Poliția mirosurilor”, angajații băiatului împuțit în funcția de director, Liviu Neag de la Compania de Transport Local Cluj-Napoca – o știți, aia care nu are nici măcar o comunicare coerentă online, ne dau lecții despre curățenie.

Cică, au luat măsura amendată de CNCD că era nevoie, că clujenii sunt niște nespălați și murdăresc ”în proporție de 40%” mândra tapițerie a mizeriilor de mijloace de transport în comun ”Euro II” și ”Euro III”. Nespălații educaționali ai lui Neag ne spun că: ”Măsura a fost necesară pentru îndeplinirea scopului legitim de confort și siguranță a călătorilor precum și ca urmare a sesizărilor și reclamațiilor primite din partea călătorilor care au scos în evidență faptul că tapițeria scaunelor este murdară și impregnată cu mirosuri neplăcute, sau chiar îmbibată cu mizerii a căror mirosuri persistă dacă aceasta nu este schimbată foarte des”. (într-un răspuns la o întrebare adresată de Monitorul de Cluj)

O tută, care apare pe lista scurtă a angajaților aflați în diverse grade de rudenie, cumetrie, prietenie, tovărășie cu directorul general al Companiei de Transport Public (CTP) Cluj, Liviu Neag, Alina Oaida (da, oaia aia tunsă creață – vorba cântecului), afirmă că, nici mai mult, nici mai puțin decât la 40% din scăuneșele din interiorul celor 80% hârburi CTP (care put de la achiziționare) trebuie să li se schimbe tapițeria.

Aceasta este ”lista scurtă” a pilelor, cunoștințelor și relațiilor lui Liviu Nwag):

  • Micle Cristian – ginere – șef Secție Troleibuze.
  • Neag Daniel – nepot – șef Atelier Troleibuze.
  • Micle Cornel – fratele ginerelui Micle Cristian – Șef Exploatare Autobuze.
  • Micle Liviu – inginer, maistru atelier autobuze.
  • Tomoș Adrian – verișor – șef Atelier Tramvaie, membru personal TESA. Concomitent ocupă funcția de președinte sindicat CTP.
  • Tomoș Lia, soția domnului Tomoș Adrian – șef birou financiar.
  • Oaida Alin – șef exploatare (printre altele, șeful controlorilor CTP).
  • Oaida Oana, soția domnului Oaida Alin – activează în aceeași entitate în funcția de șef birou aprovizionare.
  • Ioana Neag – inspector Resurse Umane. (Ziar de Cluj, citat de decluj.ro)

Am ajuns ca pilele, cunoștințele și relațiile lui Neag să ne spună că suntem nespălați!? Li s-au urcat bășinile la cap și chiar au impresia că sunt eficienți – poate în sifonarea banului public!

DEMISIA, FĂ!

CITEȘTE ȘI: ”Caracatița” din interiorul CTP Cluj – Ungureanu: „Este dominată de clanuri…” VIDEO

CITEȘTE ȘI: TOLERANŢA MUNICIPALĂ S-A FÂSÂIT: CNCD a sancționat Municipiul Cluj Napoca pentru discriminare după o hotărâre de consiliu local care obligă călătorii să aibă o ținută vestimentară curată, iar cei cu îmbrăcăminte murdară că deteriorează mijloacele de transport riscă amendă de la 100 lei, la 200 lei