Vocea ta

Clujenii semnalează dezastrul ce urmează demolării garajelor: „Un caz de «sifonare» a banilor publici, de această dată până la distrugerea și tulburarea de posesie”

Scris de 398

După demolarea garajelor urmează dezastrul. După cum atrag atenția clujenii pățiți de pe Calea Florești, amenajarea parcărilor pe locul fostelor garaje de tablă ridică multiple probleme legate de lucrările de execuție, până la posibile intervenții inutile pe bani publici.

„Un caz de “sifonare” a banilor publici impins de aceasta data pana in domeniul distrugerii si tulburarii de posesie. 

Pe Calea Floresti numerele 4 si 6 Primaria Cluj-Napoca, prin R.A.D.P. Cluj-Napoca, a  demarat lucrarile de amenajare a parcarilor pe locul fostelor garaje din tabla.

Desi intreaga suprafata a aleilor de acces in zona era acoperita cu beton, care in unele locuri ajungea la 50 cm grosime si plana ca o pista de aeroport, “cineva” a decis, cel mai probabil pentru a mari valoarea lucrarii, ca aceste alei trebuie decopertate si refacuta inclusiv fundatia drumului. 

Pana aici chestii tipice administratiei locale clujene, pusa pe azvarlit banii publici pe fereastra.

Idiotenia si incompetenta, sa nu spun rea intentie rezulta din faptul ca au inceput lucrarile prin spargerea placii de beton din imediata proximitate a fundatiei celor doua blocuri, zona care nu are nici o legatura cu parcarile propriu-zise. 

Prin lucrarile de spargere au fost distruse accesele la garajele proprietate de la subsolul blocurilor, in unele zone fiind afectata pardoseala garajelor si chiar fundatia blocului. 

Lucrarile au inceput fara anuntarea si consultarea prealabila a proprietarilor, sub amenintarea ridicarii masinilor sau blocarea acestora in garaj. 

In momentul de fata accesele la garaje sunt blocate, pe termen nedefinit si fara garantia ca daunele comise vor fi remediate.

Mai mult, se pare ca aceste spargeri s-au facut fara a fi prevazute in proiect; dovada sta faptul ca au renuntat la continuarea spargerilor si probabil nu au obtinut banii suplimentari pentru refacerea distrugerilor, motiv pentru care lucrarile stagneaza”, notează unul dintre clujenii consternați de modul în care autoritățile intervin pentru amenajarea parcărilor. 
 ULTIMA ORĂ

 • Acum 11 hours FOTOGRAFILA
  Oare Urbanistul de Cumetrie știe ce scrie pe autorizația construcției din fotografie? Sau a semnat ca “primarul Boc” pentru un amic imobiliar?
 • Acum 16 hours In vizor
  Emil Boc, invitație specială de participare la KHETANE din partea cetățenilor Clujului
 • Acum 17 hours In vizor
  AM TRĂIT S-O VEDEM ŞI PE ASTA: Viktor Orban, citat de CNCD după discursul de la Băile Tușnad
 • Acum 17 hours In vizor
  Inspectorul Şef al ISJ Cluj şi-a dat un comunicat prin ISJ Cluj care să-i justifice plimbărica pe bani publici în Tenerife: “E responsabilă cu evaluarea activităților derivate din această Mobilitate Erasmus+”
 • Acum 17 hours Jos palaria
  Înepe Khetane #Comunități_Împreună! Clujenii sunt aşteptaţi, cu mare drag, la festival!
 • Acum 18 hours Din oras
  L-AŢI VĂZUT, SUNAŢI LA 112: Bărbat căutat pentru înşelăciuni prin metoda “Accidentul”
 • Acum 18 hours De cartier
  Amicul Emil “OSĂ” Boc, i-a “aranjat” şi pe colegii de la UDMR cu locaţia tradiţională a Zilelor Maghiare care “OSĂ” se desfăşoare în alte locaţii
 • Acum 19 hours In vizor
  ÎNVĂŢĂMÂNTUL “GRATUIT DIN ROMÂNIA: Peste 7.400 de profesori au raportat la ANAF veniturile obţinute din meditaţii, dintre care peste 1.400 doar la Cluj
 • Acum 19 hours Rautacisme
  După ce le-a cânta UNTOLD sub geam, acum le cântă RADP, deşi legea este foarte clară în ceea ce priveşte “orele de linişte”. Dar nu şi pentru Emil “OSĂ” Boc
 • Acum 19 hours Afacerea zilei
  AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ: Cât a câștigat Romgaz de pe urma scumpirii gazelor
 • Acum 20 hours Vocea ta
  Dragoș Damian, CEO Terapia Cluj: Domnule Ciucă, Domnule Ciolacu, Domnule Câciu, nu mai dați ajutor de stat „la grămadă”
 • Acum 20 hours Din oras
  EMIL BOC CEL DUR ŞI DREPT (când nu e cazul). Deşi INS a anunţat de o săptămână că nu vor mai fi amendaţi românii care nu s-au recenzat, “din cauze obiective sau subiective”, acesta s-a hărnicit să-i amendeze pe clujeni
 • Acum 21 hours Politica
  N-AVEAŢI DE LUCRU? VĂ DĂ GUVERNAREA BIROCRAŢIE LA TOT CARTIERUL: Noi obligaţii pentru munca part-time: Angajaţii depun declaraţii în fiecare lună
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE