Vocea ta

Clujenii semnalează dezastrul ce urmează demolării garajelor: „Un caz de «sifonare» a banilor publici, de această dată până la distrugerea și tulburarea de posesie”

După demolarea garajelor urmează dezastrul. După cum atrag atenția clujenii pățiți de pe Calea Florești, amenajarea parcărilor pe locul fostelor garaje de tablă ridică multiple probleme legate de lucrările de execuție, până la posibile intervenții inutile pe bani publici.

„Un caz de “sifonare” a banilor publici impins de aceasta data pana in domeniul distrugerii si tulburarii de posesie. 

Pe Calea Floresti numerele 4 si 6 Primaria Cluj-Napoca, prin R.A.D.P. Cluj-Napoca, a  demarat lucrarile de amenajare a parcarilor pe locul fostelor garaje din tabla.

Desi intreaga suprafata a aleilor de acces in zona era acoperita cu beton, care in unele locuri ajungea la 50 cm grosime si plana ca o pista de aeroport, “cineva” a decis, cel mai probabil pentru a mari valoarea lucrarii, ca aceste alei trebuie decopertate si refacuta inclusiv fundatia drumului. 

Pana aici chestii tipice administratiei locale clujene, pusa pe azvarlit banii publici pe fereastra.

Idiotenia si incompetenta, sa nu spun rea intentie rezulta din faptul ca au inceput lucrarile prin spargerea placii de beton din imediata proximitate a fundatiei celor doua blocuri, zona care nu are nici o legatura cu parcarile propriu-zise. 

Prin lucrarile de spargere au fost distruse accesele la garajele proprietate de la subsolul blocurilor, in unele zone fiind afectata pardoseala garajelor si chiar fundatia blocului. 

Lucrarile au inceput fara anuntarea si consultarea prealabila a proprietarilor, sub amenintarea ridicarii masinilor sau blocarea acestora in garaj. 

In momentul de fata accesele la garaje sunt blocate, pe termen nedefinit si fara garantia ca daunele comise vor fi remediate.

Mai mult, se pare ca aceste spargeri s-au facut fara a fi prevazute in proiect; dovada sta faptul ca au renuntat la continuarea spargerilor si probabil nu au obtinut banii suplimentari pentru refacerea distrugerilor, motiv pentru care lucrarile stagneaza”, notează unul dintre clujenii consternați de modul în care autoritățile intervin pentru amenajarea parcărilor. 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *