Vocea ta

Clujenii semnalează dezastrul ce urmează demolării garajelor: „Un caz de «sifonare» a banilor publici, de această dată până la distrugerea și tulburarea de posesie”

Scris de 398

După demolarea garajelor urmează dezastrul. După cum atrag atenția clujenii pățiți de pe Calea Florești, amenajarea parcărilor pe locul fostelor garaje de tablă ridică multiple probleme legate de lucrările de execuție, până la posibile intervenții inutile pe bani publici.

„Un caz de “sifonare” a banilor publici impins de aceasta data pana in domeniul distrugerii si tulburarii de posesie. 

Pe Calea Floresti numerele 4 si 6 Primaria Cluj-Napoca, prin R.A.D.P. Cluj-Napoca, a  demarat lucrarile de amenajare a parcarilor pe locul fostelor garaje din tabla.

Desi intreaga suprafata a aleilor de acces in zona era acoperita cu beton, care in unele locuri ajungea la 50 cm grosime si plana ca o pista de aeroport, “cineva” a decis, cel mai probabil pentru a mari valoarea lucrarii, ca aceste alei trebuie decopertate si refacuta inclusiv fundatia drumului. 

Pana aici chestii tipice administratiei locale clujene, pusa pe azvarlit banii publici pe fereastra.

Idiotenia si incompetenta, sa nu spun rea intentie rezulta din faptul ca au inceput lucrarile prin spargerea placii de beton din imediata proximitate a fundatiei celor doua blocuri, zona care nu are nici o legatura cu parcarile propriu-zise. 

Prin lucrarile de spargere au fost distruse accesele la garajele proprietate de la subsolul blocurilor, in unele zone fiind afectata pardoseala garajelor si chiar fundatia blocului. 

Lucrarile au inceput fara anuntarea si consultarea prealabila a proprietarilor, sub amenintarea ridicarii masinilor sau blocarea acestora in garaj. 

In momentul de fata accesele la garaje sunt blocate, pe termen nedefinit si fara garantia ca daunele comise vor fi remediate.

Mai mult, se pare ca aceste spargeri s-au facut fara a fi prevazute in proiect; dovada sta faptul ca au renuntat la continuarea spargerilor si probabil nu au obtinut banii suplimentari pentru refacerea distrugerilor, motiv pentru care lucrarile stagneaza”, notează unul dintre clujenii consternați de modul în care autoritățile intervin pentru amenajarea parcărilor. 
 ULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours Analiza
  BASMELE DESPRE METROU CONTINUĂ. Primarul Emil Boc susține că studiile tehnice pentru aceste proiecte conțin toate soluțiile, inclusiv un plan de managemet al traficului. MATEMATICA, IDIOATA DE EA, ÎL CONTRAZICE. Dar ce contează?
 • Acum 7 hours Eveniment
  Pompierii clujeni au intervenit anul trecut la peste 900 de incendii de vegetație. Apel (degeaba) către cetățeni să nu mai dea foc la miriști
 • Acum 21 hours Vocea ta
  Cine-i ”idiotul”?
 • Acum 23 hours Politica
  Dosarul privind certificatul de revoluționar al liderului PSD Marcel Ciolacu a fost clasat: „Fapta nu este prevăzută de legea penală”
 • Acum 1 day Justitie
  TREABA SE CAM ÎMPUTE PENTRU EUGEN CECAN: DNA Central a cerut documente privind o lucrare de extindere drum efectuată de DRDP Cluj
 • Acum 1 day Rautacisme
  Eh, Marcel Bonţidean, zis şi “Nicolaie”… a semnat cu Securitatea, dar măcar n-a turnat
 • Acum 1 day In vizor
  Pe Boc îl lasă nervii din ce în ce mai des. Clujenii care-l critică sunt “isterici”, “iubitori de noroi”… Acum l-a numit “idiot” pe cel care a avut “tupeul” să-i numească “centura de Diamant” “un eşec”
 • Acum 1 day Din oras
  Primăria Cluj-Napoca susţine: “Lucrările de modernizare a străzii Iuliu Maniu, finalizate la timp”. Colegii de la Gazeta de Cluj au descoperit în teren contrariul. Şi cum nu zice municipalitatea nimic despre mizeria de pe Bolyai
 • Acum 1 day In vizor
  Autostrada Transilvania se conectează prin drum expres, aflat în grafic de execuţie, dar NU cu Centura Clujului (care NU există), ci cu cea a Oradiei (care există)
 • Acum 1 day Politica
  Falimentul Euroins: ASF a retras proiectul de plafonare a prețurilor la RCA. Guvernul urma să îl discute astăzi. Vezi cu ce explicații vin cei de la ASF
 • Acum 1 day In vizor
  O VESTE RECONFORTANTĂ: PUZ nou pentru reglementarea urbanistică a ariei protejate Cheile Turzii
 • Acum 1 day Din oras
  Reabilitarea clădirii fostului Hotel Melody, investiție de peste 1 milion de euro, cu sprijin de la Budapesta
 • Acum 1 day Din oras
  TRAGEDIE la Pata Rât: O locuință și alte anexe improvizate au fost cuprinse de flăcări. Un bărbat a murit
Citește și...
OPINIE Vocea ta

Cine-i ”idiotul”?

Szakats Istvan Dacă primarul Boc a avut azi eleganța de-al face idiot pe inginerul Carol […]

Recomandările redacției
OPINIE Vocea ta

Cine-i ”idiotul”?

Szakats Istvan Dacă primarul Boc a avut azi eleganța de-al face idiot pe inginerul Carol […]

TOP CITITE