Din oras

Clujenii se pregătesc să meargă la proteste în Bucureşti: „Tot Clujul merge în București”. Timișoara li se alătură demersului!

Scris de 1,033

6700 de persoane și-au anunțat participarea la protestul de sâmbătă, 6 ianuarie, din București, iar alte 27.000 de persoane s-au declarat interesate de evenimentul devenit viral pe rețelele de socializare. Participanții fac apel la găzduirea celor care vin din afara Capitalei la protest, arată cei de la Stiripesurse.ro.

Mai multe persoane din Cluj au anunțat pe Facebook că intenționează să vină la București pentru a participa la protestele organizate față de Guvern și modificarea legilor justiției. În anunțul postat pe rețeaua de socializare, cu numele „Tot Clujul merge în București”, se arată că acțiunea are drept scop apărarea „libertății și a statului de drept”.

„Noi, cetățenii din județul Cluj, vom merge în București să ne apărăm libertatea și statul de drept. Considerăm că este ultimul lucru democratic pe care îl putem face și îndemnăm pe toată lumea să vină să protestăm în București”, spun organizatorii evenimentului de pe Facebook.

Peste 200 de persoane au afirmat că vor participa, iar alte 2100 sunt interesante, până la ora publicării acestui articol.

Și timișorenii se mobilizează pentru a merge la București, printr-un eveniment asemănător pe Facebook. 220 de persoane și-au anunțat prezența și alte 1200 de persoane s-au declarat interesate.ULTIMA ORĂ

 • Acum 17 hours Vocea ta
  Cine-i ”idiotul”?
 • Acum 20 hours Politica
  Dosarul privind certificatul de revoluționar al liderului PSD Marcel Ciolacu a fost clasat: „Fapta nu este prevăzută de legea penală”
 • Acum 21 hours Justitie
  TREABA SE CAM ÎMPUTE PENTRU EUGEN CECAN: DNA Central a cerut documente privind o lucrare de extindere drum efectuată de DRDP Cluj
 • Acum 23 hours Rautacisme
  Eh, Marcel Bonţidean, zis şi “Nicolaie”… a semnat cu Securitatea, dar măcar n-a turnat
 • Acum 23 hours In vizor
  Pe Boc îl lasă nervii din ce în ce mai des. Clujenii care-l critică sunt “isterici”, “iubitori de noroi”… Acum l-a numit “idiot” pe cel care a avut “tupeul” să-i numească “centura de Diamant” “un eşec”
 • Acum 24 hours Din oras
  Primăria Cluj-Napoca susţine: “Lucrările de modernizare a străzii Iuliu Maniu, finalizate la timp”. Colegii de la Gazeta de Cluj au descoperit în teren contrariul. Şi cum nu zice municipalitatea nimic despre mizeria de pe Bolyai
 • Acum 1 day In vizor
  Autostrada Transilvania se conectează prin drum expres, aflat în grafic de execuţie, dar NU cu Centura Clujului (care NU există), ci cu cea a Oradiei (care există)
 • Acum 1 day Politica
  Falimentul Euroins: ASF a retras proiectul de plafonare a prețurilor la RCA. Guvernul urma să îl discute astăzi. Vezi cu ce explicații vin cei de la ASF
 • Acum 1 day In vizor
  O VESTE RECONFORTANTĂ: PUZ nou pentru reglementarea urbanistică a ariei protejate Cheile Turzii
 • Acum 1 day Din oras
  Reabilitarea clădirii fostului Hotel Melody, investiție de peste 1 milion de euro, cu sprijin de la Budapesta
 • Acum 1 day Din oras
  TRAGEDIE la Pata Rât: O locuință și alte anexe improvizate au fost cuprinse de flăcări. Un bărbat a murit
 • Acum 2 days Politica
  O ȚARĂ CU NERVII PE MOAȚE
 • Acum 2 days PubliNews
  Femeia anteprenor și inspirație pentru noi începuturi
Citește și...
Recomandările redacției
OPINIE Vocea ta

Cine-i ”idiotul”?

Szakats Istvan Dacă primarul Boc a avut azi eleganța de-al face idiot pe inginerul Carol […]

TOP CITITE