In vizor

Clujenii ies in strada. Miting impotriva lui Gabriel Oprea

Dupa marsul motociclistilor din Bucuresti, astazi se va organiza un protest la Cluj pentru a-i cere demisia vicepremierului Gabriel Oprea. Oamenii se mobilizeaza pe Facebook, anuntand ca vor iesi in strada, astazi, in semn de protest fata de incercarea de musamalizare a circumstantelor accidentului in care si-a pierdut viata politistul Bogdan Gigina.

Duminica, la ora 17.00, este anuntat un protest in Piata Unirii, organizat de Uniti Salvam si Neam Trezit. „Consideram total inacceptabil abuzul de putere de care se face vinovat Gabriel Oprea, ministru de interne si vice-premier in Guvernul Romaniei. Suntem indignati vazand tentativele de musamalizare a tragediei de catre reprezentanti ai guvernului, ministerului si unei parti a mass-mediei”, se arata in descrierea evenimentului.

“Desi tinta noastra este abuzul de putere, dorim sa condamnam si indolenta autoritatilor locale si regiilor in ce priveste lucrarile publice, semnalizarea corespunzatoare a acestora si inchiderea santierelor imediat dupa finalizarea interventiilor. Aceasta indolenta duce inclusiv la tragedii precum cea de zilele trecute”, mai spun organizatorii protestului de la Cluj.

Cateva sute de motociclisti au defilat ieri in Bucuresti, oprindu-se la locul accidentului in care politistul Bogdan Gigina si-a pierdut viata, dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa, in timp ce deschidea calea pentru coloana oficiala a vicepremierului. Gabriel Oprea se afla in a cincea zi de silentio stampa, fara sa dea vreo explicatie publica despre circumstantele in care circula marti seara si daca a respectat legea beneficiind de coloana oficiala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *